2777
2789
عنوان

شوهرای شما بهتون میگن که زن دوم میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 40 پست
چقدر کوته فکری

خب عزیز شما خوبی پیشنهاد بهتری داری ؟ لابد ازینایی هستی که میگی زنه سیاست باید داشته باشه شوهرشو خر کنه وقتی خانواده ای پشت دختر نیست معلومه شوهرش برمیگرده میگه سرت زن میگیرم 

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیز شما خوبی پیشنهاد بهتری داری ؟ لابد ازینایی هستی که میگی زنه سیاست باید داشته باشه شوهرشو خر ...

نه چون پولداره و من هیچ شغل و پولی ندارم بخاطر اون زبونش درازه اصلا به سیاست ربطی نداره 

نه چون پولداره و من هیچ شغل و پولی ندارم بخاطر اون زبونش درازه اصلا به سیاست ربطی نداره

نه عزیزم به پول ربط ندارههمسر من وضعش خیلی خوبه

ازدواجمم سنتیه

خودمم پول و شغلی ندارم

مشکلی هم نداریمایشون خودش بداخلاقه همسرت میگم

به پولش اینا ربط نداره

باید بری پیش مشاور حتما

تلاشت کن

با هر دوتون صحبت کنه ریشه یابی کنه

اون عمرا میگه من خرم من اعصاب ندارم من همینی که هستم میخوای بخواه نه برو پی کارت اصلا برایش مهم نیست

ای بابا

اینجوری که کار پیش نمیره  

تاپیکهای گلبوته خانوم خوندی

تاپیک اگه از زندگیت خسته شدیش حتما بخون خیلی موثره

@گلبوته__خانوم  

نه عزیزم به پول ربط ندارههمسر من وضعش خیلی خوبهازدواجمم سنتیهخودمم پول و شغلی ندارممشکلی هم نداریمای ...

5 سال اول درسته بحث داشتیم ولی اصلا نمی‌گفت زن میگیرم یا ردت میکنم چون کارگر بود ولی 4 ساله پولدارشده از این رو به اون رو شده خیلی اخلاقش بد شده بخاطر پوله هوسه زن گرفته

ازدواج سنتی یا مدرن چه ارتباطی دارهخواهر من ازدواجش دوستی بوده مثل همسر این خانومه الانم جدا شدنمن و ...

عجب

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
5 سال اول درسته بحث داشتیم ولی اصلا نمی‌گفت زن میگیرم یا ردت میکنم چون کارگر بود ولی 4 ساله پولدارشد ...

کمتر باهاش بحث کن .پس انداز  و طلا داشته باش .کاری را یاد بگیر یا هرچیزی که بتونی در آمد داشته باشی . خرج کن برای سلامتی خودت و خورد و خوراک