2777
2789

اگه من با کسی دعوا دارم اگه من به کسی راهنمایی میدم نظری میدم یا هرچی تو چرا خودتو کاسه داغ تر از آش میکنی که وی مثلا بشی اون ادم خوب که همه تاییدش میکنن تو بیا اینو..... اره داداش خودتو ننداز وسط اتفاقای خوبی نمیوفته 

بجز استارتر ریپلای نکنید حوصله دعوا ندارم 

حالا اینقد برات مهمه ک براش تاپیک هم میزنی اندکی آروم اینجوری ک خودتو بیشتر عصبی میکنی

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربر مورد نظرو تگ کن بهش بگو 

چیکار بقیه داری😅

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨