تازه ۲ ساله ازدواج کردیم هردومون ازدواج دوممونه چند روز پیش فهمیدم شوهرم زن صیغه ای داره خدا شاهده ۲۰ سال ازم بزرگتره ولی چیزی براش کم نمیز اشتم دارم دیوونه میشم
هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی زن امانت است نه برای اهانتزن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو مراسم یکی از فامیلامون خانمه بهم گفت مواظب شوهرت باش میره خونه یکی تعقیبش کردم دیدم رفت اونجا از همسایها ش شنیدم زنه بد نامه
هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی زن امانت است نه برای اهانتزن
کاش برای ازدواج دومت با این اختلاف سن زیاد ازدواج نمیکردی ؟البته من شرایط شما رو نمی دونم
مجور شدم گلم
عجببببب .الان میخوای چیکار کنی .تو ازدواج دوم باید دقت کرد
خودمم نمیدونم