2777
2789

از فروشگاه آرایشی بهداشتی سر خیابونمون که مثلا خیلی شیکه و محصولات خارجی و ایران باکیفیت میاره 

یه برس چوبی خریدم ۴۰۰ تومن در حالی که قیمت برس چوبی حدود ۲۶۰-۲۸۰ تومنه اومدم خونه تو گوگل زدم فهمیدم برند خاصی هم نیست چینیه

بعد موقع خریدن از خانمه فروشنده پرسیدم اینارو چطور تمیز و ضدعفونی کنم چون فلزی نیستن که بشه شست 

بعد برگشت بهم گفت عزیزززززززم شونه که وسیله شخصیه قرار نیست ۱۰ نفر از یه شونه استفاده کنه اگه یه نفر استفاده می‌کنه نیاز به تمیز کردن نداره فقط موها و جدا کن

قشنگ تیکه انداخت و بهم برخورد یعنی چی این حرف یعنی هر کی شونه رو تمیز می‌کنه قراره با چند نفر اشتراکی استفاده کنه؟😐

از اون طرف یه برس چوبی ۴۰۰ تومنی یه کارتن نداشت همینجوری از رو دیوار برداشت تو پلاستیک گذاشت داد بهم انگار شونه ۴۰ تومنی از دست فروش خریدی

یه سوال شما شونه هاتونو تمیز نمی‌کنین وقتی هر روز موهاتو شونه میکنین چون بالاخره یکم چرب میشه یا این فروشنده یه چیزی برای خودش گفت ؟🤔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه من موهاشو جدا میکنم جز این که بیفته جایی کثیف شه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

خواسته بفروشه دیگ شایدم چوب چرب نمیشه ولی غصه نخور منم اون روز رفتم لوازم آرایشی سرکوچمون جوری بهم انداخت ک جاش هنوز درد میکنه ولی من دیگ پامو اونجا نمی‌ذارم اونروز وقت نداشتم برم بازار

عزیزم کجاش تیکه اس

تو با اون لحنی که فروشنده گفت می‌دیدی متوجه تیکه می‌شدی خیلی فروشنده بی ادبی بود 

واقعا از خرید از فروشگاه های زن پشیمونم می‌کنه یا به فکر تو پاچه کردنن یا تعریف الکی میکنن اما آقایون خیلی صادق جنس میفروشن 

نه من موهاشو جدا میکنم جز این که بیفته جایی کثیف شه

هر روز شونه کردن برس رو کثیف می‌کنه 

موها فقط بعد حموم تمیزه اون حس چربی رو باید یجوری از بین برد دیگه نه ؟