مامانا دخترا من ۸ ساله دارم با این آقا زندگی میکنم از اول خسیس بود یعنی هیچی برایمننمیخرید مادرم بیچاره برام میخرید تک و توک میپوشیدم یام از دیوار لباس دست دوممیگرفتم گذشت تا اینکه گفت بچه میخام من نمیخاستم چون نمیدونستم آیندم با این اقا چیمیشه اما میگفت چون بچه دار نمیشی یعنی مشکل از تو چاقی مریضی فلانی من مشکلی ندارم بعد ۱سال حامله شدم برای دخترم یسنا😔دختر نازم که بیچاره حسرت همه چی به دلش موند کاش به این دنیا بیرحم نمیومد کاش پدرومادرش یکی دیگه میشدن لااقل خوب زندگی میکرد
دخترم بدنیا اومد مادرم پدرم خودشون وضع خوبی ندارن مستاجرن پدرم ارتروز داره اما به اون وجودمیره کارگری برام سیسمونی دادن درحد کم یعنی نه تخت نه کمد نه کالسکه همون چن دست لباس اینا
برای دخترم مای بی بی نمیخرید میگفت از پوشک بگیر ببر یادش بده جیش کنه دستشویی میگفتم اخه ادم نفهم بچه یکسال و چطوری یاد بدم اینجور شد که دخترمو ۲۰ ماهگی از پوشک گرفتم بیچاره اینم مقاومت نکرد و یاد گرفت ولی الان که ۵ سالشه هراز گاهی نمیتونه کنترل کنهخودشو ببخشید میریزه یهویی خیس میکنه خودشو به خودم میگم که از اون موقع مونده سرش خلاصه کنم نه دکتر میبرد نه لباس میخرید خودم میرفتم نظافت منزل دخترمم با خودم میبردم یجاهایی قبول نمیکردن یجاهایی چیزی نمیگفتن تا اینکه نمیدونستم باردارم برای پسرم زمستون بود هوا سرد چن روزی حالم بد بود دیدم حاملم اخه اینم قبلش بگم که ما رابطه نداشتیم زیاد ماهی ۱ بار دوبار یکبار اونم بخاطر اینکه نره خیانت کنه ولی بعدش اگه جلوگیری نمیکرد قرص میخوردم یبار نخوردم نه که با همون یکبار گرفت برای پسرم حامله شدم بعد بدنیا اومدن پسرم بدتر شد که هیچ یعنی خستم کرده خیلیا اینجا به من انگ کلاهبرداری زدن امامن دروغی ندارم بگم حالا خلاصه کردم وگرنع اونقدر حرف تو دلمه که بگم شاید کتاب بشه چقدر سر زایمان هام اذیت شدم بیمارستان دولتی پرستارها داد میزدن سرم شوهرم یه لیوان چای برام نیورد بیمارستان هیییی خسته ام خسته میخاستم بگم چطوری برم شکایت کنمکجا برم واینکه چن باری رفتم مسجد خیریه محل خونمون گفتن نمیتونیم براتون کاری کنیم باید شوهرتون فوت کرده باشه یا طلاق گرفته باشید منم موندم نه میتونم طلاق بگیرم نه بمونم تو این زندگی الان بچه هام از دیروزه چیزی نخوردن خوابیدن بلند شن چی بدم بخورن اون بی ش.رفم نیستش مارو ول کرده رفته من چیکارکنم بخدا موندم ت روخداشما یه راه حلی بزارید پیش روم شما خواهرای من دورتون بگردم😔😔😭