2777
2789

مامانا دخترا من ۸ ساله دارم با این آقا زندگی میکنم از اول خسیس بود یعنی هیچی برای‌من‌نمیخرید مادرم بیچاره برام میخرید تک و توک میپوشیدم یام از دیوار لباس دست دوم‌میگرفتم گذشت تا اینکه گفت بچه میخام من نمیخاستم چون نمیدونستم‌ آیندم با این اقا چی‌میشه اما میگفت چون بچه دار نمیشی یعنی مشکل از تو چاقی مریضی فلانی من مشکلی ندارم بعد ۱سال حامله شدم برای دخترم یسنا😔دختر نازم که بیچاره حسرت همه چی به دلش موند کاش به این دنیا بیرحم نمیومد کاش پدرومادرش یکی دیگه میشدن لااقل خوب زندگی میکرد

دخترم بدنیا اومد مادرم پدرم خودشون وضع خوبی ندارن مستاجرن پدرم ارتروز داره اما به اون وجود‌میره کارگری برام سیسمونی دادن درحد کم یعنی نه تخت نه کمد نه  کالسکه همون چن دست لباس اینا

برای دخترم مای بی بی نمیخرید میگفت از پوشک بگیر ببر یادش بده جیش کنه دستشویی میگفتم اخه ادم نفهم بچه یکسال و چطوری یاد بدم اینجور شد که دخترمو ۲۰ ماهگی از پوشک گرفتم بیچاره اینم مقاومت نکرد و یاد گرفت ولی الان که ۵ سالشه هراز گاهی نمیتونه کنترل کنه‌خودشو ببخشید میریزه یهویی خیس میکنه خودشو به خودم میگم که از اون موقع مونده سرش خلاصه کنم نه دکتر میبرد نه لباس میخرید خودم میرفتم نظافت منزل  دخترمم با خودم میبردم یجاهایی قبول نمیکردن یجاهایی چیزی نمیگفتن تا اینکه نمیدونستم باردارم برای پسرم زمستون بود هوا  سرد چن روزی حالم بد بود دیدم حاملم اخه اینم قبلش بگم که ما رابطه نداشتیم زیاد ماهی ۱ بار دوبار یکبار اونم بخاطر اینکه نره خیانت کنه ولی بعدش اگه جلوگیری نمیکرد قرص میخوردم یبار نخوردم نه که با همون یکبار گرفت برای پسرم حامله شدم بعد بدنیا اومدن پسرم بدتر شد که هیچ یعنی خستم کرده خیلیا اینجا به من انگ کلاهبرداری زدن اما‌من دروغی ندارم بگم حالا خلاصه کردم وگرنع اونقدر حرف تو دلمه که بگم شاید  کتاب بشه چقدر سر زایمان هام اذیت شدم بیمارستان دولتی پرستارها داد میزدن سرم شوهرم یه لیوان چای برام نیورد بیمارستان هیییی خسته ام خسته میخاستم بگم چطوری برم شکایت کنم‌کجا برم واینکه چن باری رفتم مسجد خیریه محل خونمون گفتن نمیتونیم براتون کاری کنیم باید شوهرتون فوت ‌کرده باشه یا طلاق گرفته باشید منم موندم نه میتونم طلاق بگیرم نه بمونم تو این زندگی الان بچه هام از دیروزه چیزی نخوردن خوابیدن بلند شن چی بدم بخورن اون بی ش.رفم نیستش مارو ول کرده رفته من چیکارکنم بخدا موندم ت روخداشما یه راه حلی بزارید پیش روم شما خواهرای من دورتون بگردم😔😔😭

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏

گدایی مدرن؟

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گدایی مدرن؟

واقعا اینطور فکر کردید 

براتون متاسفم

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏

خیلی ناراحت شدم 

چیزی نداری توی خونه فعلا بفروشی 

یا یه چیزی ببر گرو بذار سوپری محلتون یه چیزی بخر برا بچه ها فعلا بخورن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

پول داره و خرج نمیکنه؟؟؟؟

داره نه زیاد 

ولی داره کم وبیش  لااقل خرج بچهاشو بده

اما میگه ندارم

من از هیچیش خبر ندارم 

امیدوارم خدا مشکلت حل کنه ..

ممنونم خواهر دلم گرمه به دوستای خوب اینجا

شغلش چیه ؟؟

کارگره تو کارخونه کار میکنه‌چن باری گفته ۱۲ تومن حقوقمو ندارم منم گفتم خب من چیکارکنم جلو خودتو میگرفتی بچه نمیوردیم لااقل منم میرفتم یجا مشغول میشدم خرج خودمو میدادم لام تا کام حرف نمیزنه

خیلی ناراحت شدم چیزی نداری توی خونه فعلا بفروشی یا یه چیزی ببر گرو بذار سوپری محلتون یه چیزی بخر برا ...

عزیزم دورت بگردم 

تو خونه‌چیزی ندارم مثلا چی

به سوپری سر کوچمون بدهکارم اونم نتونستم بدم روم نمیشه پامو بزارم معازش