2777
2789

نمیدونم این دیگه چه کوفتیه بخاطر مصرف دلروهاست یا چی

دیشب روز سوم انتقال جنین هام بود تو خاب به ارگاسم رسیدم زیر دلم مثل حالت پریودی درد گرفت کسایی که تحربه دارید میشه بگید خطر ناکه؟؟نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم این بار آخر انتقال من بود و بخاطر این موضوع لعنتی میترسم جنین هام نگیره بگید چکار کنم

فقط تورو خدا کسایی که تجربه ندارن یا میخان بگن مگه زن هم تو خاب ارضا میشن نیان تو تاپیک اعصابم خورده جوابشونو نمیدم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

من هیچ تجربه جنسی ندارم

فقط قبلا تاپیکایی با موضوع شما دیدم

که کاربرای دیگه گفتن این موضوع عادیه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزدلم

اون بچه اگه خدا بخواد بمونه هییییییچ‌ چیزی مانعش نیست حتی اگه قرص سقط بخوری!

و اگه نخواد بمونه هم نمیمونه

بابت چیزی که شما در اون دخیل نبودی خودت رو سرزنش نکن

توکل به خدا کن

ان شاالله همه چیز عالی پیش میره

الان ما بودیم کابوس میدیدیم

نه عزیزم کسی کابوس نمیبینه اولا که امیدوارم تجربه نکنی دوما بخاطر شیافت و آمپول های پروژسترونه که باعث میشه خون رسانی به رحم انجام بشه این اتفاق میافته وگرنه منی که ۱۲ساله بچه میخام و تو این راه پا گذاشتم اونقدر هول نیستم که فرتی تو خاب..‌‌‌‌‌‌...منکه نوشتم تجربه ندارید نیایید تو تاپیک مجبوری مگه

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

عزیزدلماون بچه اگه خدا بخواد بمونه هییییییچ‌ چیزی مانعش نیست حتی اگه قرص سقط بخوری!و اگه نخواد بمونه ...

ممنونم از لطفت ولی دست خودم نیست نگران شدم این همه دارو بخور این همه بیهوش شدم اینم که بار آخر انتقالم میترسم دست و دلم میترسه

نه عزیزم کسی کابوس نمیبینه اولا که امیدوارم تجربه نکنی دوما بخاطر شیافت و آمپول های پروژسترونه که با ...

عزیزدلم شوخی میکنم 

شاید اینو بگم باور نکنی من همین الان از خواب بیدار شدم یه کابوس خیلی خیلی خیلی بد می‌دیدم از خواب پریدم 

ک خوابتو دیدم واسه همین اینو نوشتم قصد ناراحت کردنتو نداشتم 

ممنونم از لطفت ولی دست خودم نیست نگران شدم این همه دارو بخور این همه بیهوش شدم اینم که بار آخر انتقا ...

خودت رو سرگرم کن

اصلا بهش فکر نکن

سعی کن بیخیال باشی که بدنت کار خودش رو کنه

استرس برات سمه

عزیزم چندتا جنین داری؟نگران نباش مشکلی نیست...الان ک درد نداری ؟

۳تا جنین داشتم که انتقال دادن😔😔میترسم دست خودم نیست نوشته نزدیکی تا ۳هفته ممنوع بخاطر انقباضات رحمی حالا من تو خاب ارضا شدم رحمم دل دل میزد دیگه میگم نکنه جنینا بخاطر همین دل دل زدن افتادن بیرون.چون قصعا یه چیزی هست که میگن نزدیکی ممنوعه

عزیزدلم شوخی میکنم شاید اینو بگم باور نکنی من همین الان از خواب بیدار شدم یه کابوس خیلی خیلی خیلی بد ...

من تحت تاثیر داروهای هرومونی خیلی عصبی شدم بخداااا دست خودم نیست عزیزم ببخشید شماهم😔😔

۳تا جنین داشتم که انتقال دادن😔😔میترسم دست خودم نیست نوشته نزدیکی تا ۳هفته ممنوع بخاطر انقباضات رحم ...

اسی تو که نزدیکی نداشتی،تو خواب بوده توکل به خدا کن

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺