2777
2789
عنوان

فشار خون در سن پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 3104 بازدید | 29 پست
عزیزم نگران نباش ان شالله چیزی نیست.فقط پیگیر باشید که مطمین باشید چیزی نیس

ممنونم عزیزم ...ان شا الله ...توکل به خدا .... مرسی که وقت گذاشتی 😚

❤❤یا اله العاصین (ای خدای گناهکاران) ،گناهکارم بی دوست نیست ،بی حبیب نیست ،خدا به فکر ما گناهکارا هم بوده و اصلا درو.رومون نبسته این ذکرو داده به ماها که اگر روزی دیدیم گناه ها دلمون رو  قفل کرده و فکر میکنیم خیلی تنهاییم ی موقع سرخورده نشیم ،ناامید نشیم....با این ذکر قفل دلمونو باز کنیم  و با خدا حرف بزنیم (یا اله العاصین)...خدا همیشه مشتاقانه منتظر برگشتن ماست ❤❤
ان شا الله ...مرسی که وقت گذاشتی 😚

کاری ازم برنمیاد ....ایشالا هرچه زودتر بهبودی حاصل بشه

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم‌۲۸ سالشه چندسالیه فشارش همش ۱۴ و۱۵ خیلی نگرانم دکتر هم رفت اکو قلب و اینا داد ولی سونو کلی ...

میگن فشار دیاستولی بالا باشه خطرناکتره ...ولی خب حتما تو اولین فرصت سونو انجام بده تا خیالتون راحت شه 

❤❤یا اله العاصین (ای خدای گناهکاران) ،گناهکارم بی دوست نیست ،بی حبیب نیست ،خدا به فکر ما گناهکارا هم بوده و اصلا درو.رومون نبسته این ذکرو داده به ماها که اگر روزی دیدیم گناه ها دلمون رو  قفل کرده و فکر میکنیم خیلی تنهاییم ی موقع سرخورده نشیم ،ناامید نشیم....با این ذکر قفل دلمونو باز کنیم  و با خدا حرف بزنیم (یا اله العاصین)...خدا همیشه مشتاقانه منتظر برگشتن ماست ❤❤

عزیزم منم از ۱۶ سالگی فشار خون بالا دارم ولی خیلی مواظب هستم پرهیز غذایی میکنم 

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
شوهر منم‌۲۸ سالشه چندسالیه فشارش همش ۱۴ و۱۵ خیلی نگرانم دکتر هم رفت اکو قلب و اینا داد ولی سونو کلی ...

شما تهرانین؟اگه تهران باشین بیمارستانه سینا یه بیمارستانه دولتیه هزینشم خیلی کمه امکاناتشونم خوبه یکی از اقوامه ما اونجا رفت برایه همین سونو واینا

به نفسهای خسته ام نگاه نکن تو رو که داشته باشم تمام دنیا رو پیاده میدوم....
اون عدد پایینی منظورتونه؟

آره عزیزم

عزیزم منم از ۱۶ سالگی فشار خون بالا دارم ولی خیلی مواظب هستم پرهیز غذایی میکنم 

دارو هم استفاده میکنین؟؟ 

پیش چه متخصصی رفتین؟؟

اگه بازم فشارش میره بالا حتما پیگیری کنین که دارو مصرف کنه وگرنه خطر داره براش.

معمولا هم ارثی هست ربطی به مشکل کلیه و غیره نداره.

من فکر کنم اگه پیش یه متخصص داخلی برین زودتر جواب بگیرین تا متخصص قلب.

منظورم پزشک عمومی نیستا متخصص داخلی.

دارو هم استفاده میکنین؟؟ 

چند سالی است دیگه استفاده نمیکنم عزیزم ولی سبزیجات و زیتون ویتامین d میخورم ولی هر روز فشارم رو کنترل میکنم.

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
البته من بخاطر مشکل کلیه که دارم فشارم بالاست 

مرسی عزیزم که.وقت گذاشتی 😚😚😚

شما تهرانین؟اگه تهران باشین بیمارستانه سینا یه بیمارستانه دولتیه هزینشم خیلی کمه امکاناتشونم خوبه یک ...

نه تهران نیستم شهرستانم

اتفاق خوبی که منتظرش بودم افتاد🤓خدایاشکرت
پیش چه متخصصی رفتین؟؟ اگه بازم فشارش میره بالا حتما پیگیری کنین که دارو مصرف کنه وگرنه خطر داره برا ...

پیش متخصص داخلی رفت اون فرستادش پیش متخصص قلر و عروق و اکو بعد اکوش که خوب بود دوباره سونو نوشت که نرفت

اره ارثیه پدرش قلبشو عمل کرده یه برادر کوچکترش هم دقیقا فشارش مث شوهرم بالاست

اتفاق خوبی که منتظرش بودم افتاد🤓خدایاشکرت