2777
2789
عنوان

هرکی معلوله بلاگر میشه

378 بازدید | 18 پست

اولش دلم میسوخت الان دیگه خسته کننده شده همه دارن معلولیتشون سوستفاده میکنن و ترحم جمع میکنن 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا بلاگری همینه و برای جلب توجه هر کاری میکنن، حالا یکی با معلولیتش یکی با هووش و هزار تا چیز دیگه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

چه سواستفاده ای اخه

همونجوری ک پولدارا سالما میتونن بلاگر شن

بقیه افرادی که هزارتا مشکل دارن هم میتونن بلاگر شن

چون معلوله دلیل نمیشه ک بلاگر نشه 

پولی ک معلولا از تبلیغات میگیرن خیلی حلال تر از پولیه ک بلاگرای پولدار با هزارتا کلک برا ویو گیرشون میاد

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

والا هرکیو من دیدم ی شوهر دست گرفته یا باهاش قر میده و یا دابسمش درست میکنن 😂

مخصوصا که شوهرش ایرانی هم نباشه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

الان همه بلاگر شدن از دم متاسفانه

همشم زندگیای فیک

هیچوقت ذهنم نمیرفت جایی که دبیرا،پزشکا،افرادی که طلاق گرفتن و .... از جایگاهشون سو استفاده کنن

خارج از کشور مثلا پزشکان که پیج داشته باشن وبه قولی بلاگر باشن تمیز درباره مسائل پزشکی و درمان بیان میکنن

ولی اینجا راجع به اینکه چمیدونم فلان پارتی چوجوریه 

چوجوری فلانی فلان جسم را ازش استفاده میکند😐

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤