2777
2789
عنوان

مامانش گفت ازدواج فقط با خودی

433 بازدید | 26 پست

بچه ها من با یه پسر تو رابطم  که خیلی بهش علاقه دارم اونم علاقه داره من بهش گفتم اگه دوسم دری باید ثابت کنی و با مامانت صحبت کنی که تکلیف رابطمون مشخص شه رفت با مامنش صحبت کرد مامانش گفته اصلاا ازدواج فقط با فلانی(مامانش نه منو دیده نه میشناسه) اونم اومد گفت من رو حرف مامانم نمیتونم حرف بزنم اون فقط منو داره و اگه اذیتش کنم دق میکنه و... بعد گفتم اوکی خب تموم شه رابطه گغت نه تو باید بمونی من دوست دارم و نمیتونم و... به نظرتون چیکار کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری تمومش کنم؟ هزار بار خواستم ولی کلی حرف زد باهام که تو به اینده فک نکن حالا فعلا باش دوست دارم ...

ببین میدونم سخته وابسته ایدامااون حرفشوگفته ینی الان حال کنیم عشق کنیم بعددست میزنم بخداتومیمونیویه دلشکسته

ببین میدونم سخته وابسته ایدامااون حرفشوگفته ینی الان حال کنیم عشق کنیم بعددست میزنم بخداتومیمونیویه ...

چی بگم والا الان به نظرت برم بهش چی بگم بگم تموم خدافظ؟ یا دیگه جواب پیاماشو ندم نمیدونم چیکار کنم

اکه همین الان تموم نکنی بعدش ضربه بزرگتری میخوری 

طرف تو رو برای ازدواج نمیخواد 

تو نه عروسکی نه دستمال کاغذی کسی ...

به خودت احترام بزار به روح و روان و احساساتت احترام بزار ...

آدم پست و حقیریه‌

کسی که میگه به آینده فکر نکن فعلا باش تکلیفش معلومه ...

خودت یکم فکر کن واقعا نمیفهمی که باید تمومش کنی 

دوستش داری به جهنم ...

خودت رو کوچکتر از این نکن و تمومش کن 

فقط 43 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

اشتباه تایپ شداون می‌ره صددرصددوست داری دستت بندازه

نه بحث دست انداختن نیست یه بار مچشو گرفتم با یکی از فامیلاش دختره خیلی پیلش بود ولی اون خیلی سرد جواب داده بود و بعد از انیکه من فهمیدم کلا بلاک کرده دختره رو

چی بگم والا الان به نظرت برم بهش چی بگم بگم تموم خدافظ؟ یا دیگه جواب پیاماشو ندم نمیدونم چیکار کنم

بروخداحافظیتوبکن بگومن رابطه دوروزه نمیخام من ایندموباتومیدیدم اما وقتی نمیشه منم نمیتونم خودمووقف توکنم که منونمیخای حرفه خانواده بخداخواستن توانسته این نمیخادتت اون خودشوخلاص کرده بهت حرف دلشوگفته که نمیخادت که بعدرفتم عذاب وجدان نگیره