2777
2789
وقتی تو یه دبیرستان خیلی معروف تدریس میکردم، یه شاگردی داشتم‌که خیلی خیلی بی ادب بود، من عادتم اینه ...

باور میکنین برای۹۹‌درصد مردا همون ۵ دقیقه هم زیاده؟😂😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

من بسته به شرایط زمانی و مکانی و شخص یا اشخاص مقابل، حاضرجوابیای متفاوتی دارم، بعضی وقتا یه‌چیزی میگم خودم‌ تعجب میکنم که این چجوری به ذهنم رسید، بعضیاشو تا چند سال بعد که یادم‌میاد بازم خنده‌م میگیره😂😂

ولی خدا‌وکیلی تا حالا از دایره‌ی ادب خارج نشدم، حتی در برابر بی‌احترامی و توهین☺️

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خشونت علیه زنان رو بذارین کنار شماخودت هم خانومی به خواهر و مادر کاری نداشته باشیم با همون آدم ...

باشه تو راست میگی ، ریپ نزن حوصله ات رو ندارم 

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی
این بی ادبیه عزیزمشما به کسی که اونجا حضور نداشته توهین کردی

وقتی زنی چنان رفتار میکنه که انگار تخم طلا گذاشته پسر زاییده و به پسرش اختیار هر جور غلطی رو میده همچین آشغالی تحویل جامعه میده در نتیجه بایدم انتظار داشته باشه بخاطر تربیت اشتباهش همچین حرفی بخوره 

من هم مادر طرف رو میشناسم که چقدر زن ستیزه و چقدر پسرش رو کثافت بار آورده ، هم اینکه فردا دختر خودت بزرگ بشه بره تو اجتماع کسی آزاری که به من رسیده بهش رسونده ببینم همین قدر فلسفی حرف میزنی یا نه ( البته امیدوارم هرگز برای فرزندت پیش نیاد )

و من الله توفیق 😏

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی
وقتی زنی چنان رفتار میکنه که انگار تخم طلا گذاشته پسر زاییده و به پسرش اختیار هر جور غلطی رو میده هم ...

در کل این چیزی که شما گفتین یه جر و بحث بوده که توش همونطور که نوشتین هیچکدومتوناحتراح خاصی برای هم قائل نبودین و داستین به هرچزی چنگ مینداختین که همو تحقیر کنین 

حاضر جوابی خیلی ملیح تر و رندانه تر از اینه که اینجوری هرچیزی رو بخوای تو دعوا به زیون بیاری 

این اسمش حاضرجوابی نیست فقط جر و بحثیه که هر دو ط ف لحتمالا چشماشونو بستن  خراب  کردن پل های بینشون براشون اهمیتی نداشته وگ نه حاضر  جوابی که یه هنره