2777
2789
عنوان

میخام برای بار سوم بینیمو عمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 25183 بازدید | 405 پست
قیمت پایین بدرد نمیخوره

بیشتر از۴۰نمیتونم جور کنم🤕😥

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منمممم ولی خداکنه پولدارشیم پولدارا این دغدغه رو ندارن

عرررر😭😭😭

ایشالله 

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

روی اعتمادبه نفستون کارکنید انقدرخودتون روبادیگران مقایسه نکنید به والله همه ی این عمل زیبایی عوارض بلندمدت داره ...تکرارپشت سرهم باعث آسیب جدی به خودتون میشه ..

کلینیک هاپرشده ازمراجعین زیبایی 

متاسفانه

منمممم ولی خداکنه پولدارشیم پولدارا این دغدغه رو ندارن

مشکلت بینیت چیه گوشتیه ؟سرپایینه؟ غوز داره؟ بدای همینه اینا درمان های موقتی هست چرا دوباره میخوای پولتو حیف کنی 

من بینیم بالاش لاریک بود پایینش خیلی پهن بود نوک بینیمم افتاده بود و انگاری دکتره نتونسته بود قرینه در بیاره تو عکسا کاملا مشخص بود فیلر زدم با کمتر از دو تومن فیلر رو کل بینیم بعد 6 ماه مونده فقط نوکش یکم میفته که دوباره باید برم فیلر برنم اونم احتمالا 500 بشه  بیخیال عمل شو