payiiiizzz مدیر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 192 عنوان میخام برای بار سوم بینیمو عمل کنم | مشاهده متن کامل بحث + 25183 بازدید | 405 پست چهارسال پیش دماغمو عمل کردم و اشتباه کردم ک ترمیم پیش همون دکتر رفتم الان برا بار سوم میخام برم بنظرتون ارزش داره یان مشکل تنفسی هم دارم 1403/08/25 | 02:18 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تاج_ملک_ملوک عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 4061 نکروز از ترمیم درست میشه؟من فک کردم بخاطر کورتون زیاد تزریق میکنن میگن هردو،نمیدونم دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️
diyana75 عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 29259 برای من رینوپلاستی بود تو پروندم نوشتهولی کلشو دست زد شاید لازم بوده ؟؟؟
تاج_ملک_ملوک عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 4061 نوکش خیلی جلو زدسلبمو تزریق کردم یکم جلوزدگیش کمتر به چشم میاد ولی هم نوکش تیزه هم درازهدکترا رایگان ... آرە واسە منم میگە برای ورمە،ولی حرف مفت میزنن دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️
mahpishooni7 عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 1059 میگن هردو،نمیدونم ببین خرجای بینیت نرمه یعنی ورمهبینیت باید سفت سفت مثل سنگ بشه کلشنوکش مخصوصا سفته تکونم نمیخوره 💪🏻
تاج_ملک_ملوک عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 4061 این که عالیه دختربه پره هاتم دست زد؟ عالی😬😬حیف از روبرو عکس ندارم...آرە دست زدە کلا بخیەس دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️
mahpishooni7 عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 1059 آرە واسە منم میگە برای ورمە،ولی حرف مفت میزنن از روبرو هم میتونی بدی 💪🏻
تاج_ملک_ملوک عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 4061 ببین خرجای بینیت نرمه یعنی ورمهبینیت باید سفت سفت مثل سنگ بشه کلشنوکش مخصوصا سفته تکونم نمیخوره اون جاهایی کە لازمە نرم باشە و تصور کنم کە آرە این ورمە،دقیقا اونجاها سفتە😓 دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️
تاج_ملک_ملوک عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 4061 از روبرو هم میتونی بدی ندارم وگرنە میفرستادم دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️
mahpishooni7 عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 1059 عالی😬😬حیف از روبرو عکس ندارم...آرە دست زدە کلا بخیەس واقعا از نیمرخ عالیه قسمت قوزت ورمه هنوز احتمال قوز داشتی زیاد دستکاری کرده ورمش بیشترهبه هرحال قرص کلسیم و دی بخور که قضروفات بزرگ نشه 💪🏻
تاج_ملک_ملوک عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 4061 واقعا از نیمرخ عالیه قسمت قوزت ورمه هنوز احتمال قوز داشتی زیاد دستکاری کرده ورمش بیشترهبه هرحال قرص ... آرە قوز داشتم.افتادگی هم داشتم.غضروف کجا بزرگ نشە؟؟مثلا نوک بینی؟؟دکتر بهم نگفتەاصلا من بعد عمل دکتر رو یە بار بە زور دیدم دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️
mahpishooni7 عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 1059 اون جاهایی کە لازمە نرم باشە و تصور کنم کە آرە این ورمە،دقیقا اونجاها سفتە😓 سفت هم ورمه ماهای اولا ولی خب کمتر میخوابه نسبت به نرممنم مثل تو بالای نوک بینیم یکم تورفتگی داره 💪🏻
mahpishooni7 عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 1059 آرە قوز داشتم.افتادگی هم داشتم.غضروف کجا بزرگ نشە؟؟مثلا نوک بینی؟؟دکتر بهم نگفتەاصلا من بعد عمل دکتر ... نه تیغه بینیکه قوزای نافرم ایجاد نشه 💪🏻
تاج_ملک_ملوک عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 4061 سفت هم ورمه ماهای اولا ولی خب کمتر میخوابه نسبت به نرممنم مثل تو بالای نوک بینیم یکم تورفتگی داره انقد ناراحتم بابتششش😓😓کاملا هم نرمە،قشنگ معلومە کامللل میرە داخل..این ورم بخوابە از اینم شکلش بدتر میشە دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️