2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم بالاخره بینیمو عمل کنم یا نه اونایی که عمل کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه ولی چرا بعضیا مشکلات تنفسی و فس فس و اینا دارن همین الان یکی تاپیک زده برا بار سوم میخوام برم ع ...

شما پیش دکتر متخصص گوش و حلق و بینی عمل کن 

ببین افرادی که رضایت دارند هم زیادن 

و اونا هیچ وقت تاپیک نمی‌زنن خب 

افرادی که مشکل دارن تاپیک میزنن 

هر دکتر انتخاب کردی 

برو دو سه هفته تو مطبش 

با تک تک کسانی که عمل کردن صحبت کن ببین نتیجه شوند چطور شده

تا اخر عمر؟؟؟

نه عزیز.من و دو تا بچه هام عمل کردیم خوب طبیعی هست که باید رعایت کنی 

تا جوش بخوره.حواست باشه کج نشه .تا چهل شب طاق باز بخوابی.تا ده روز اول چند تا متکا بچینید پشت سر 

نه عزیز.من و دو تا بچه هام عمل کردیم خوب طبیعی هست که باید رعایت کنی تا جوش بخوره.حواست باشه کج نشه ...

متکا گردنی بگیری.ارزونه از پشت سر دکمه ببندی تا موقع خواب سرت چپ و راست نره.یک هفته کامل فقط برای کار ضروری پاشی

متکا گردنی بگیری.ارزونه از پشت سر دکمه ببندی تا موقع خواب سرت چپ و راست نره.یک هفته کامل فقط برای کا ...

قبل از اینکه بری اتاق عمل یه قابلمه بزرگ سوپ با مرغ درست کن بی نمک بسته بندی کن بزار فریزر.آبمیوه گیری دم دست یکی برات آب هویج بگیره کمی آب آناناس قاطیش کنه.قرص آناهیل مخصوص جوش خوردن زخم.پماد مخصوص که دکتر میگه برای حای بخیه.چند آبمیوه بزرگ طبیعی.قرصها سر ساعت.ما تا هشت روز کامل باند استیل تو بینی.چندین گاز استریل و چسب کاغذی مخصوص.و قیچی کوچک. چون خونابه پس میده و طبیعی هست.خودت اینه رو برو میزاری و گاز استریل رو با قیچی نصف میکنی و زیر بینی میزاری.هر چهار ساعت باید عوض بشه تا سه روز کمپرس سرد

چرا این مریضی ها اینقدر زیاد شده 

همش عوارض این عملا هست به خدا 

اون دارو های بی هوشی و بی حسی خیلی خطر داره 

فکر کن نوک ناخن آدم به سوزن بره تا دو روز درد میکنه ولی من خودم بینی عمل کردم یه ذره هم درد نداشتم عادی عادی 

چون بی حسی های قوی میزنن که تا دو سه ماه اصلا متوجه نشی 

بعدشم سرطان گرفتم 

خیلی ها رو دیدم بعد این عمل های سنگین دچار بیماری های خطرناک میشن 

خوبه ولی چرا بعضیا مشکلات تنفسی و فس فس و اینا دارن همین الان یکی تاپیک زده برا بار سوم میخوام برم ع ...

بینی با بینی فرق می‌کنه خب بعدشم دکتر و کلی عوامل دیگ هم دخیل هستن توی این موارد نترس چیزی نمیشه نمونه کارای دکترتو برو مطب از نزدیک ببین و تحقیق کن راجبش مشکلی پیش نمیاد

وسواس به ظاهر نیستم اما خب بحث یه عمره اگه مشکل تنفسی پیدا کنی خدا نکرده

درسته گلم

نمیگم سرسری وبدون تحقیق بری عمل کنی لباس نیست ک ببری دوباره تعویض کنی . دائمی میخوایم باشه

دوره نقاحت داره مراقبت میخواد هم بستگی به خود بیمار داره هم دکتر هم ب فرم بینی فقطططط طبیعی عمل کن بگو یه قوس خیلی ملایم هم بزنه اگه خواستی

مدلای دیگه استخون بینیت ضعیف و نازک میشه تو سردی و سرما حساسن 

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍