2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم بالاخره بینیمو عمل کنم یا نه اونایی که عمل کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 95 پست
دیگه ماساژ نده تاثیر نداره باید صبوری کنی اگر ورم خیلی اذیتت می کنه قرص کورکومکس بخور و شربت سکنجبین

تاثیر داشت قرص خوردی؟ من سکنجبین خوردم فایده نداشت من بیشتر نو ک بینیم قلمبس

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
البته ماساژ رو هعی دکترم گفت نده ولی خودم چند روز پیش،سرخود دادم اون شکلی شد مطمئن شدم از ورمه و دی ...

ورم نوک بینی آخرین مرحله س 

شاید تا یکسال و نیم دیگه نوکش ورم داشت باشه 

سعی کن زیاد روش حساس نشی 

من بتامتازون زدم ورم صورتم برای سه چهار روز از بین رفت ولی مجدد برگشت و شد مثل اولش 😂 

پس الکی این آمپول که انقد ضرر داره رو نزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم از راهنماییت من اصلا دلم نمیخواد دماغمو خیلی کوچیک کنم دکتری که انتخاب کردم فقط طبیعی عم ...

عزیزم بسلامتی عمل کنی بهترین دماغ برات در بیاد ولی یادت باشه که همین هایی هم که میان میگن عوارض نداشتیم و درد نداشتیم و فلان چرت محضه من ب خونه دوستم رفت و آمد داشتم درد کشیدنش رو دیدم اینم بدون تنفست هیچ وقت مثل الانت نیست یعنی پیش دکترای خارج از کشور هم عمل کنی بازم تنفست دچار مشکل میشه ،حالا میبینی چند نفر رو این پیام ریپلی میکنن و ب دروغ میگن مشکل تنفسی وووو نداشتن ولی خواهش میکنم ازت خیلی خیلی خیلی دقیق تحقیق کن اگرم زیاد مشکل نداری اصلا عمل نکن ،میتونی با ماساژ دادن و کانتور کردن و حتی تپل کردن صورتت بینی ات رو کوچک کنی 🙂🤗   

ورم نوک بینی آخرین مرحله س شاید تا یکسال و نیم دیگه نوکش ورم داشت باشه سعی کن زیاد روش حساس نشی من ب ...

اخ لعنت به ورم نوک من گوشتی بود دکتر گفت خیلیییییی ورم مبکنه ‌ الان در حدیه فشار میدم فرو میره داخل .اره خخ منم چند روز پردنیزولون خوردم ورم تیغه رفت ورم نوک موند وااای نوک بینیم  شده بود دلقک اخرش قرص روقطع کردم 

اخ لعنت به ورم نوک من گوشتی بود دکتر گفت خیلیییییی ورم مبکنه ‌ الان در حدیه فشار میدم فرو میره داخل ...

اگر گوشتی بودی که پس ورمت بیشتره 

به نظرم همین که رژیم غذایی رعایت کنی یعنی نمک و فلفل رو نخوری خیلی تاثیر داره

عزیزم بسلامتی عمل کنی بهترین دماغ برات در بیاد ولی یادت باشه که همین هایی هم که میان میگن عوارض نداش ...

خب چرا باید در فضای ناشناس الکی ریپلای کنن و بگن تنفسمون مشکل نداره؟ 

خود من شخصا 

تنفسم هیچ مشکلی نداره 

من وقتی از اتاق عمل اومدم بیرون 

تازه فهمیدم نفس کشیدن یعنی چی ... 

اگر گوشتی بودی که پس ورمت بیشتره به نظرم همین که رژیم غذایی رعایت کنی یعنی نمک و فلفل رو نخوری خیلی ...

اره گوشتی با پوست زخیم بودم. والا راستش رژیمم رو نه خیلی رعایت نمکنم ‌بیشتر استرس دارم نکنه ورم نباشه یا اگه ورمه نکنه موندگار بشه جون زیر ن ک بینیم ورمش بیشتره و پوستم شله خوب نچسبیده 

خب اینارو تحقیق کردی؟ دکترت گفته ؟

تحقیق فقط از تو این سایت سرچ میکردم تو گوگل نی نی سایت میاورد منم میخوندم نظراتو

کانال دکترو هم نگاه کردم اولین دکتر ومشاورم بود رفتم ب دلم نشست کلینیک و کار دکتر قلبم ب اونجا میکشید برم همونجام رفتم

یه چیزاییم مشاوره گرفتم از خانمی ک کانال زده بود

رفتم کلینیک دستیار دکتر بودن هم مشاوره دادن هم نظر

شماره داد واسه ازمایش و هماهنگی

انتخاب کردم همونجا شد

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

اره گوشتی با پوست زخیم بودم. والا راستش رژیمم رو نه خیلی رعایت نمکنم ‌بیشتر استرس دارم نکنه ورم نباش ...

حالا برو دکتر 

اگر ورم نامتعارف داشته باشی خودش بهت پیشنهاد کورتون رو میده 

در ضمن مبارکت باشه

ممنونم عزیزم

وسواس نباش خودم همه چی یهویی شد همه چی ۱۰ روزه تموم شد

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

دیگه هرکس یه مدله من با ورم بینی مشکل ندارم من گونه هام زیادی ورم داره😂 تپلی شدم

عه چه جالب خخ حالا  ورمه یا گونه هات نمایان شده؟ چه مدلی عمل کردی؟ کدوم اجزای صورتت خوشگتر شد ؟ من خودم چشمام بهتر شد