2777
2789
عنوان

مامانم تو سن بالا باردار شده

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم 20 سالمه یه داداش 7 ماهه دارم

اتفاقا به دنیا بیاد یه لحظه ولش نمیکنی😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اخی😍

عزیزممم چطور دلت میاد اینجوری بگی؟

درکت میکنم قبول کردنش سخته ولی فکر کن یه موجود کوچولوی زنده الان تو شکمشه..

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

ولی اسی حالا غمتم نباشه اولا مامانت جوونه هنوز بعدم واقعا آدم تو این سن دلش از این خواهر داداش کوچیکا میخاد🥲😂

از اولم که پرجمعیت بودین عادت داری 

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

اخی😍عزیزممم چطور دلت میاد اینجوری بگی؟درکت میکنم قبول کردنش سخته ولی فکر کن یه موجود کوچولوی زنده ا ...

من خودم الان مامانم باردار بشه اصلا خوشحال نمیشم هیچ رک بروش میارم ینی چی خب سنی ازش گذشته جوون 30 35 ساله نیس ک  هم ممکنه ب خودش آسیب برسه هم دیگه داره پیر میشه 5 سال دیگه همه کارای بچه میوفته رو دوش ما بیچاره ها چرا؟ چون بزرگیم جای مادرشیم  خارجیا پنچ تا بچه رو هم بیارن پشت سر هم میارن فاصله سنی زیاد نباشه ایرانیا  بعد 20 سال تازه میفهمن باید یه بچه دیگه هم بیارن 

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

۴۵ زیاد هم بالا نیست.الان خیلی از دخترا حدودای ۴۰ سالگی تازه ازدواج میکنن

کجا دیدی 40 ساله ازدواج کنن نهایتا 38 ساله🙄

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

من خودم الان مامانم باردار بشه اصلا خوشحال نمیشم هیچ رک بروش میارم ینی چی خب سنی ازش گذشته جوون 30 3 ...

چی بگم نظر ها متفاوته،من اینطوری فکر نمیکنم به نظرم مراقبت کردن از بچه حالا مثلا چند سال دیگه توسط ما هم میتونه شیرین باشه اما خب درسته هم برای بچه و هم برای خودشون اسیبای زیادی هست و مدام باید زیر نظر پزشک باشن

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن