2777
2789

سنم یکمی بالا رفته 

حدود ۵ سال پیش با نانزدم تمام کردم 

دلم هنوز پیششه 

نگید ب خودت فرصت بده سعی کردم بخدا 

ولی نشد نتونستم😔

رفیقی ‌ک ۵ سال باهم دوست بودیم بهم پیشنهاد داد قبولش کردم رفاقتم خراب شد تهشم نتونستم باهاش باشم 

الان موضوع این نیست 

خاستگار دارم این اقا وضع مالی توووپ ار توپ یچی اون ور تر خیلی هم ب شدت متشخص و همه چیز تمام ی جورایی انگار زمین دهن باز کرد ایشون افتاد زمین 

دندون پزشک هستن 

نمیخوام ازدواج کنم باهاش مامانم باهام قهره میگه این یکیو قبول نکردی شیرم حلالت نمیکنم بکش بیرون از اون آدم خسته کردی هممونو با اخلاقت همش گریه میکنی اعصاب مارو خورد میکنی 

خیلی قلبم اسیب دید نتونستم فراموش کنم 

به نظر شما چه کنم ؟ 

ب این اقا بگم فرصت بده اشنا تر شیم شاید حسم عدض بشه یا کلا ردش کنم؟؟

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروقران یچی میگم ناراحت نشی. فقط خاک برسرت. خاک تو سرت که قبول نمیکنی. من دارم تو حسرت خواستگار و ازدواج و تشکیل خانواده میمیرم اونوقت تو ناز و ادا درمیاری. تاپیک زدم حالم داغونه. 😢

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

عزیزم شما وقتی با ادم جدید اشنا بشی بری رابطع جدید اون فرد فراموش میکنی چون کسیو قبول نکردی جدی هنوز فکرت پیش اونه

اما قبلش تراپی برو حتما چون حتی اگ ایشون خوب باشع شخصیتت وابستس و اسیب ممکنه ببینی با هربار مشکل ک بین زنو شوهر پیش میاد چون قبلا ضربع خوردی

⁦→⁠_⁠→⁩

اگر از آشنایی قدیمی که بهم خورده خیلی وقته گذشته و نتونستی فراموش کنی نیاز به کمک روانشناس داری حتما برو پیش یه متخصص کمکت کنه و از مورد جدید مهلت فکر کردن بگیر و بعد در مورد ایشون تصمیم بگیر که پشیمون نشی

ن اسی ازدواج نکن چون نمیتونی عشق قدیمیتو فراموش کنی ایشونو بفرس برامنه بی خواستگار☹️☹️

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
بگو فرصت بده بیشتر اشنا بشین با هم

خیلییی خوشتیپه اصلا این در برابر نامزدم یچیز دیگس 

وقتی نگام میکرد خیلییییی جذاب بود 

اصلا یچی میگمااا 

ولی میترسم اینم خراب کنم

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤