2777
2789
عنوان

بچتون یه وسیله خونه بشکونه به شوهرتون بگید واکنشش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3760 بازدید | 118 پست

میگه کاریه که شده 

پسرم گنجه رو انداخت شکست خداروشکر رو خودش نیفتاد کل خونه پرشیشه 

کلا وسایل خونه ظرف و ظروف زیاد میشکنن

اتو رو انداختن اتصالی پیدا کرده

جاروبرقی باهاش بازی کردن دسته ش تیکه تیکه شده 

تازه من از شوهرم شاکیم که زودتر عوض کنه برام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منکه بچه ندارم ولی سگم  رفته بلوز تازه ی شوهرم که فقط یکبار تنش کرده رو از وسط، جررررر داده. و دو تا آستیناشو یکی کامل کنده اون یکیم کج و کوله جر داده.... وقتی دیدم سگم پیداش نیست فهمیدم یه اتیشی داره میسوزونه که دیدم بعلهههه خانم فارغ از دنیای اطرافش رفته پشت مبل تو ارامش داره بلوزو جر میده.... همونجا هم خندم گرفت هم ناراخت شدم اخه گرونم خریده بدبخت... فعلا که بلوزو تو مایکروفر قائم کردم😂😂تا ببینم بعدا چی میشه... خدا کنه یادش از بلوزه نیفته 😁😁😁گناه داره 

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

هیچی نمیگه فقط میگه فدای سرت بابا اشکال نداره اونم میگه مامان دعوام کرد باباشم میگه مامانتو دعوا میکنم😐🫨

دختر من در حد ۳ ثانیه غافل شدم با سیخ ضربه زده به تاوزیون نشون نمیده ی گوشه هاش

اخی ما هم ۳ تا هاپو تو باغ داریم عشق دمپایی و کفشن😂

منم دوتا دارم البته تو خونه.. یکیش پامره... یکیش شیتزوعه 

شیتزوعه همینه که لباس پاره کرد این خانم فقط عاشق لباس جنس نخیه و رنگ سبز. و کلا رو پارچه ی رنگ سبز خیلی حساسه و عاشقشه و هرجا پارچه و لباس رنگ سبز و جنس نخ ببینه برمیداره و میجوه و پاره میکنه فقط همین

اون پامرم که هم دزده و هم خسیس 

هرچی

ببینه میدزده میبره رو تشکش.. از اسباب بازیای اون یکی سگم بگیر تا 

کلیه ی لوازم ما از سوییچ وکلید و کارت بانک و لباس و چاقو چنگال ملاقه جوراب لباس هرچییییی که زورش برسه برمیداره میدزده تا سوزن خیاطیو دزدیده بود که رفته بوذ تو پام 

خسیس و حسود وحشتناک.. تا جاییکه غذا رو از دهن اون یکی میکشه بیرون و تمام اسباب بازیاشو میگیره ازش و میبره میزاره رو تشکش حتی وقتی خوابه ببینه اون یکی داره با اسباب بازیا بازی میکنه بیداز میشه ازش میگیره میبره رو تشکش.... بعد اون یکی میشینه مث بچه ی ادمیزاد گریه میکنه و من میرم یه چیز دیگع بهش میدم که اروم شه باز اون پامره بدو میاد ازش میگیره میبره رو تشکش... کلا تمام وسایلو میگه واسه منه... 

برعکس اون یکی مهربون دلسوز یه چیزی میدم بهش مث تشویقی میبره کنار اون یکی که انگار میگه بیا باهم بخوریم یا بازی کنیم ولی باز اون یکی ازش میگیره و این بچه گریه میکنع

گریه ای هم که میگم واقعا مث ادم گریه میکنه شاید باورت نشه... چندشب پیش نفری یه توپ پارچه ای جدید دادم بهشون و رفتم تو اتاق کار داشتم برگشتم دیدم اون مهربونه اومده پشت در اتاق نشسته منتظر من.. تا منو دیدم زوزه ی گریه کرد فکر کن مث یه بچه بمن پناه اورده بوذ میخواست بفهمونه فندق توپشو گرفته و به فندق اشاره کرد. ـخدا شاهده دیدم فندق اون توپو برده رو تشکش و رو توپ نشسته و مث بچه های لج دربیار داره مارو نگاه میکنه... اصلا دنیایی دارم من با این دوتا 

حالا فندقو ببینی نزدیک دو سالشه ولی کلا یک کیلوعه 

ولی اون یکی خرداد چهارسالش میشه و هشت کیلوعه 

ولی یک کیلویی اون هشت کیلوییو حریفه 

الانم رو تشکش خوابیده کنار اسباب بازیاش بزار عکس بدم ببینی

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

اخی ما هم ۳ تا هاپو تو باغ داریم عشق دمپایی و کفشن😂

تا متوجه شد دارم عکس میگیرم بیدارشد و بدو اومد نی تو دستم بود همونم گرفت بدو برد رو تشکش... اسباب بازیاشو میبینی تا اتومو و ظرف گیره لباسامم برداشته.. اون یکی بچه جرات نداره سمت تشکش بیاد میکشتش ازبس بلاعه. اون نون خشکارو میبینی اونارو هم میاد از سفره میدزده الان رفتم برداشتم که تو عکس نیفته بدو اومد از تو سینی برداشت برد رو تشکش