2777
2789

من خودم وقتی راهنمایی بودم بعد امتحان نوبت اول داشتم برمیگشتم خونه از کنار پارک گذشتم دیدم ی نفر زد رو شونم بهم گفت خانوم دوستم ازت خوشش میاد من برگشتم گفتم کی خب خوشش بیاد دیدم دوستش اومد از من قد بلند تر بود و چهار شونه بهم گفت کی اذیتت کرده بگو منم گفتم راه باز کنید می‌خوام برم خونه اونایی گله پسر منم تنها وسط اونا اجیمم ی گوشه وایساده بود منتظر بیا بریم داد میزد اسممو  ارغوان بیا بریم  همه اون پسر اسممو یاد گرفتن ارغوان خانوم دو بار تو خیابون دیدن منو باز اونا گله آیی میگفتن عه ارغوان خانوم بعدم دیگه کرونا اومد نتونستم ببینمش ون حتی قیافه ی پسر رو یادم نیست ولی وقتی بهش فک می کنم قند تو دلم آب میشه تنها خاطره من از عشق من من دوست پسر اینا هم ندارم کلن 

حتی اسم پسر رو نمی‌دونم ولی اون تنها اسم منو می‌دونه کاش بشه تو آینده ی بار ببینمش بیاد جلو بگه ارغوان خانوم من اونم منو می‌شناسی 

من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣

اولین بار عشق به طبیعت بوده 

بعدی یه جایی بودم که مذهبی بود و من مذهبی نبودم ولی از دیدن اون مکان و باور اینکه واقعا اونجام قلبم داغ شد

بعدی وقتی که خواهرزاده ام رو توی اتاق سزارین توی یه گان سبز دادن بغلم 

بعدی دیدن روی همسرم دو سه سال بعد ازدواج 

اینا تجربه تپیدن قلبم جوری که حالم دگرگون بشه بوده 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

اولین بار عشق به طبیعت بوده بعدی یه جایی بودم که مذهبی بود و من مذهبی نبودم ولی از دیدن اون مکان و ب ...

شما هم طبیعتو دوست دارید چ جالب منم همین طوریم وقتی روستا مون میرم ساعت ها چشم هامو میبندم و صدا ها گوش میدم صدای بوغلومون ک دارن علف رو می کنن و میخورن صدای تراکتور چقدر لذت بخش برام

من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم طبیعتو دوست دارید چ جالب منم همین طوریم وقتی روستا مون میرم ساعت ها چشم هامو میبندم و صدا ها ...

وای وای 

صدای شغال در شب 

صدای صبح روستا 

صدای ماشین سنگین در جاده در نیمه شب

صدای جیرجیرک 

صدای باد در گندمزار 

وای وای صدای شغال در شب صدای صبح روستا صدای ماشین سنگین در جاده در نیمه شبصدای جیرجیرک صدای باد در گ ...

من م عشق میکنم با این صدا ها تو اوج نا امیدی اینا هنوز برام امید آور هستن 

دقیقادیدن بهار برای من عین تولد نوزاد امید به عشق میده

میشه بگید شما چطور ب طبیعت علاقه مند شدید ؟تو خودتون تقویت ش کردید این عشقو ؟

اولین بار ک عاشق شدم ۱۱سالم بود تو خاستگاری خالم ک فامیل شوهرش بود اونم ۱۰ سالش بود انقد عاشقش بودم ک تا ۱۸ سالگیم هنوزم عاشقش بودم و با هیشکی دوست نشدم بخاطره عشقی ک بهش داشتم بعد تو ۱۸ سالگیم دیدمش اونم منو دید این دفعه اون عاشقم شد و فرداش شمارمو پیدا کرده بود و گف ک من دوست دارم منم از خداااا خاستهههه😂گفتم منم دوست دارم 

الا ۲۴ سالمه و اون پسر هم ۲۳ سالشه و همسرمههه و منتظر اولین بچه‌مون هستیم 😁🥹

میشه بگید شما چطور ب طبیعت علاقه مند شدید ؟تو خودتون تقویت ش کردید این عشقو ؟

پدرم و پسرعموم

توی کودکی منو میبردن گردش و طبیعت 

یادم دادن به صدای طبیعت و غریزه گوش کنم

اون موقع نمیدونستم احتمالا اونا هم نمیدونستن ولی مدیتیشن

بود 

اولین بار ک عاشق شدم ۱۱سالم بود تو خاستگاری خالم ک فامیل شوهرش بود اونم ۱۰ سالش بود انقد عاشقش بودم ...

وای چقدر عشق ت پاک بود من ک خیلی ذوق کردم برام تعریف ش کردی عشقی ک تو بچگی و سن کمه حال هوای خیلی دلنشینی داره عزیزم ایشالله ک همیشه سلامت باشین چقدر این خاطره ها شیرینن 

پدرم و پسرعمومتوی کودکی منو میبردن گردش و طبیعت یادم دادن به صدای طبیعت و غریزه گوش کنماون موقع نمید ...

چقدر خوب ❤️