2777
2789

بیایین یکم از علایمتون بگین من هنوز امید دارم.... 

سه روز پیش یه لک کوچیک قهوه ای دیدم... تاشبش درد پریود امانم رو برید حتی وسط نماز فکر کردم پریود شدم... 

امروز موعدمه

هنوز نشدم 

دیشب دوتا بیبی چک برام مونده بود زدم منفی بود 

شمام شرایططون رو بگین

دعا کنید خدا از گرفتاری بزرگم نجاتم بده... قسمش بدین... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیبی چک نزدین😂 من یه هفتس بیبی چک میزنم چند روز پیشا توی یک روز پنج تا مدبکور زدم..... 

همشون بعد نیم ساعت هاله انداختن.... 

اما دیشب که دوتا زدم سفیده سفید

منم امروزموعدمه.دردتخمدان یهویی دردکشاله ران.کمردرد دردپریودخفیف خواب الودگی ناف درد نبض شکم

خدایامرسی ک روزتولدامام رضاهدیه دادی بهم😍خدایااین هدیه قشنگونصیب همه اقدامیابکن
شب که بی بی چک استفاده نمیکنن صبح اولین ادرار بی بی چک میزنن

من سر بچه اولم ۹شب از این نواریا ی پونصد تومنی زدم شب قبل موعد فوری دوخط شد

منم امروزموعدمه.دردتخمدان یهویی دردکشاله ران.کمردرد دردپریودخفیف خواب الودگی ناف درد نبض شکم

منم حالم خیییلی بهم میخوره.. زیر دلم تیر میکشه... درد وسوزش سینه... علایم پریود.... سردرد خواب آلودگی و کوفتگی...... تلخ شدن دهان

منم حالم خیییلی بهم میخوره.. زیر دلم تیر میکشه... درد وسوزش سینه... علایم پریود.... سردرد خواب آلودگ ...

دردسینه وخارش سینه هم دارم

خدایامرسی ک روزتولدامام رضاهدیه دادی بهم😍خدایااین هدیه قشنگونصیب همه اقدامیابکن

این یکی از اون بیبی چکهای سه روز پیشمه... پنج تا شب تا صبح زدم... همشون بعد نیم ساعت این شکلی شدن

اما دیشب منفی بود