2777
2789

قراره ک از هم جداشیم..خواسته جفتمونه خیلی دوسم داشت ولی خب من چون از اول دوسش نداشتم خیلی اذیتش کردم..چارساله ک ازدواج کردیم..از دوسال پیش ب خاطر بلندپروازیاشو ره صدساله رو ی شبه رفتن خیلی گیر و گور مالی پیدا کردیم و هم چنان تا الان ادامه داره من حتی از پول تو چیبیام ک جمع میکردم همیشه می گذشتم و بهش میدادم تا گوشه ای از قرضا شو بده..انگار طلسم شده زندگیم بابام هر دفه بهش دوسه تومن کمک میکرد ب خاطر من..ولی هروقت ک باهم دعوامون میشه میگه مسبب بدبختیام تویی..تو نبودی من همه چی داشتم..هه بگذریم حالا میخوایم با وجود ی بچه ده ماهه جداشیم..میخوام بدونم اونای ک جداشدن زندگیشون چجوره..سخته؟؟😢😢

دلهره دارم ولی از طرفی دیگه نمیتونم و نمیخوام ب زندگیم برگردم شوهرمم همینطور دلم خیلی نا آرومه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا عزیزم شوهرت تو عصبانیت یه حرفی میزنه تو چرا جدی می گیری؟ وسط دعوا که حلوا خیرات نمی کنن.

جدا شدن آخرین راهه

اگه واقعا فقط مشکل مالی دارین جدا نشین سعی کنید باهم آینده تونو بسازید

عزیزم تو که دوسش نداشتی چرا بچه دار شدی؟😞

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
بهتره برید پیش مشاور..الکی طلاق نگیرید..اون بچه گناه داره

نمیاد میگه طلاق فقد..انقد رفتیم مشاور و اینور اونور ک دیگه بسه خودمم خسته شدم..خیلی خشکه و بلد نیس اونجور ک من میخوام رفتار کنه..هزار دفم بهش گفتم دوس دارم چجوری باشی ی روز خوبه بعد یادش میره..

والله زوج هايي كه دلايل قانع كننده اي براي جدايي دارن،مثل اعتياد،خيانت،دست بزن،مدتها بايد درگير راهروهاي دادگاه بشن.شما كه دليل قانع كننده اي براي قاضي هم نداري.

فكر كردي به همين راحتي طلاق گرفتن.كلي ميفرستند پيش مشاوره.تا خودت بيخيال بشي.

خدايا شكرت.