2777
2789
عنوان

به نظرتون بخونم معلم بشم❓یا کسب و کار خونگی راه بندازم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2365 بازدید | 146 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معلمی هنر هست و عشق می‌خواد 

اگر علاقه باشه حقوقش به چشم نمیاد به علاوه ساعت کاریش واقعا خوبه تعطیلی ها، عیدها تابستون و...

اونقدر که به نظر می‌رسه کار اسونی هم نیست وقتی واردش بشی کلی چالش داری والدین، بازرس، ادب بچه‌ها، یادگیری اونا همه اینا به عهده شما هست . مثل هر کار دیگه ای شیرینی داره سختی داره بستگی به روحیات شما می‌تونه شیرین باشه یا تلخ 

دیگه خودتون باید تصمیم گیری کنید که با توجه به شرایط شخصی شما خوبه یا نه

بستگی به خودت داره، اگه اعصاب پولادین داری اره شغل معلمی خوبه، البته حقوقش واقعا کمه به نسبت کار و زحمتی که داره و برخلاف تصور همه اصلا اصلا کار راحتی نیست، به خصوص بچه های این دوره که خانواده های بسیار متوقعی دارن

عزیزم من سه تا بچه دارم فوق لیسانسم دارم بچه ی سومم 6ماهشه هنوز نتونستم درست بخونم وای دیگه از خونه نشینی و روزمرگی خسته شدم حقوق معلم اونم سالهای اول کمه بعدش به مرور خوب میشا خواهرم و برادرم معلمن تو سالهای اول که بچه ها کوچیکن واقعا سخته ولی بعد به سنی میرسن که مدرسه یا مهد میرن دیگه راحت تر میشه کسب و کار خانگی هم خوبه آدم خودتی 

ابجیم خیلی منو تشویق به ازمون میکنه میگه بچه هت که بزرگ میشن انوقته که تازه داری از شغلت لذت میبری بعد هم تنها شغلی که صبح تاظهره و تابستونا هم که تعطیلی واسه یه خانم بهترین شغله

معلمی نه

وای نمیدونی چقدر بچه های این دوره لجباز و جوابگو شدن

منی که عاشق تدریسم و تجربشو دارم میگم

چند سال پیش می پرسیدی میگفتم قطعا معلمی

اما الان هم حقوقش دربرابر تورم خیلی کمه

هم کلاسای شلوغ و کلاسایی که اداره پنجشنبه میزاره

و کارهایی که تو خونه باید انجام بدی

واقعا نمی ارزه

معلمی شغل خوبیه واقعا سختی داره اولیا پرتوقع داره دانش آموز بی ادب داره مدیر متکبر داره  ولی خبببب لحظات قشنگ هم زیاااد داره بچه ها با تمام شیطنت معصومن 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
هرکسی یه چیز می‌گه می‌ترسم پشیمون بشم

هرکس طبق شرایط خودش نظر میده عزیزم

یکی از معلما خاطره بد داره میگه نرو

یکی حسرت معلمی داره میگه برو

یکی اون لحظه از دست بچش خسته شده میگه با بچه ها سروکله زدن سخته نرو

و... 

شما شرایط خودت رو بسنج و تصمیم بگیر