2777
2789
عنوان

به نظرتون بخونم معلم بشم❓یا کسب و کار خونگی راه بندازم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2365 بازدید | 146 پست
معلمی خیلی بی کلاسه دیگه قبلادوس داشتم ولی الان همه تحصیلات عالی و کارمند جایی آن نه معلم خیلی پرستی ...

معلمی بی کلاسیه؟ 😶😶😶

من 😀معلمم عاشق شغلم هستم خیلی هم کار خوبی هست خیلی هم باکلاس🤩🤩

معلمی بی کلاسیه؟ 😶😶😶من 😀معلمم عاشق شغلم هستم خیلی هم کار خوبی هست خیلی هم باکلاس🤩🤩

منم عاشقشم شغل بی کلاسی هم نیست هرجا میرم تحویلم میگیرن 

بابت حقوقشم برای خانم عالیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگه سرمایه داری قطعا کسب و کار بهتره مثلا یه انلاین شاپ ولی اگه از لحاظ مالی معمولی هستی همون ا ...

از لحاظ سرمایه معمولی هستیم فعلا بچه نداریم

همسرم نظامیه و حقوق پایه ۲۰

اما من واقعاً دلم میخواد شاغل بشم 

همسرم گفت اگه یه ایده خوب داشته باشم و یه کسب و کار درست حسابی پیشنهاد بدم  بهتره از معلمی  و کمکم می‌کنه 

یعنی حاضره پس انداز طلاهارو بفروشیم ۳۰۰-۴۰۰ میلیون 

ولی خب چه کاریییییی؟

معلمی هم خیلی برام قشنگه اما انگار برای پیشرفت دست و پامو می‌بنده 

عاطی صدام کنید♥️

مورد داریم طرف از بیکاری و بی پولی افکار خودکشی داره بعد میگه معلمی اه اه و پیف پیف شما بذار درخواست ...

عزیزم حرفتون رو قبول دارم

شما اینجوری میگی اما بعدش دیگه جای پشیمونی نیست باید قبل از هر تصمیمی خوب فکر کنم،

من تا الان چند تا از منابع رو خوندم در خودم میبینم که قبول بشم 

اما باید حساب شده جلو رفت 

باتوجه به تعهد و سال خدمت از مبلغ های متفاوت تا ۹۶۰ میلیون هم جریمه می‌کنن .... که برام سنگینه 

عاطی صدام کنید♥️

سلام عزيزم 

چون خواسته بودين پيام ميذارم براتون نظرمو ميگم 

من خودم از قديم درس دادن به بقيه رو خيلي دوست داشتم ولي الان ميدونم اين كار صرف انرژي زيادي ميخوادو به نظرم كسي كه با عشق ميره سر كلاس خيلي تاثير داره كه سخت بهش نگذره 

و اما راجع به خودم من امسال چندين ماه وقت گذاشتم براي كيفيت بخشي خوندم با وجود بچه كتابخونه ميرفتم ... اما الان در اين وضعيت هستم كه كد نوزده خوردم و اعتراض زدم و منتظرم ببينم چه اتفاقي ميافته منظورم اين هست كه شما الان هم شروع كني براي معلمي تضميني وجود نداره چي ميشه همونطور كه كار آزاد مشخص نيست چي ميشه 

يكي كارش ميگيره و يكي... يا حتي باز هم مثل خودم و شوهرم درگير دادگاه مالي..

اما من چيزي كه هست اينه كه شوهرم همه خواهرهاش تقريبا ميشه گفت تو حوزه آموزشي هستن 

پس ديدگاهش اينجور بود و من راه ديگه اي نداشتم جز رفتن اين مسير و سخت خوندن و تلاش كردن 

وگرنه من حسابداري هست رشته ام و ميتونستم توي يه مسير ديگه اي قدم بذارم اما اگر پشتوانه و حمايت همسرمو ميخواستم بايد آموزش و پرورشو انتخاب ميكردم 

سلام عزيزم چون خواسته بودين پيام ميذارم براتون نظرمو ميگم من خودم از قديم درس دادن به بقيه رو خيلي د ...

ممنونم عزیزم 🙏🏻🤍

کیفیت بخشی شامل چه چیزایی می‌شه؟

عاطی صدام کنید♥️

اما من چيزي كه هست اينه كه شوهرم همه خواهرهاش تقريبا ميشه گفت تو حوزه آموزشي هستن پس ديدگاهش اينجور ...

بازم خوبه که علاقه به تدریس دارین

انشالله که موفق باشین

ولی خیلیی تصمیم گیری سخته برام🥲

عاطی صدام کنید♥️