2777
2789
عنوان

به نظرتون بخونم معلم بشم❓یا کسب و کار خونگی راه بندازم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2365 بازدید | 146 پست
ببین عزیز این مسئله بستگی به خودت داره من معلم دیدم بعد از مدت ها کار کردن هنوز به شدت انگیزه و علاق ...

ممنونم فرشته جون 

شغل آزاد که خوبه ولی به شرطی بگیره

دو دلم واقعا ....میگم از اول آذر شروع کنم به خوندن اما بعد با خودم میگم چه فایده این همه سختی و استرس بکشم یه حقوق درست حسابی نداشته باشم و تعهد به خدمت و کلی دردسر 

عاطی صدام کنید♥️

مهم اینه درکنار شغل حایگاه میخوای یا نه؟

معلمی جایگاه اجتماعی خوبی داره 

من خودم حوصله ندارم و الا معلمی رو ترجیح میدادم 

شغل ازاد هم بگیر نگیر داره اما معلمی میدونی سرماه پول تو حسابته

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من به بچه ها واقعاً علاقه دارم یعنی مطمئنم معلم خوبی می‌شم اما خیییییلی دو دلم

منم بشدت ب بچه ها علاقه دارم و معلم خوبیم خداروشکراما پولی توش نیست.انرژی هم زیادمیبره گذشته ازاین به معلمی رسیدن صدبرابر انرژی و هزینه و..میبره چقدراسترس و درس و ..

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

ممنونم فرشته جون شغل آزاد که خوبه ولی به شرطی بگیرهدو دلم واقعا ....میگم از اول آذر شروع کنم به خوند ...

خواهش میکنم

آره درسته شغل آزاد کلا حالش همینه اگه بگیره خوبه در غیر اینصورت حتی متحمل ضرر هم ممکنه بشی

البته معلمی هم میتونه در کنارش شغل دیگه ای هم باشه مادر من کنار شغلش تابلو فرش و قالی میبافه البته مامانم اینا رو برای خودش و من و خواهرم میبافه ولی میشه فروختش

خداییش هم بازار خوبی داره 

منم بشدت ب بچه ها علاقه دارم و معلم خوبیم خداروشکراما پولی توش نیست.انرژی هم زیادمیبره گذشته ازاین ب ...

وای آره این استرس و اعصاب خوردی تا قبولی نهایی آدمو دیوونه می‌کنه 

به نظر شما تو آزمون شرکت نکنم ؟

عاطی صدام کنید♥️

وای آره این استرس و اعصاب خوردی تا قبولی نهایی آدمو دیوونه می‌کنه به نظر شما تو آزمون شرکت نکنم ؟

ارزش نداره

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

سلام عزیزم ،من همسرم فرهنگیه

(با ۱۲سال سابقه.  مدرک ارشد و  مدیریت و آموزگاری همزمان)

۲۱تومن حکم ش هست و ۱۹ دریافتیش هست

تابستون تعطیل ، تعطیلات هم خونه س و محیط کار شاد

و اینکه اگه بتونی قبول بشی،شددرصد معلمی

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
خواهش میکنمآره درسته شغل آزاد کلا حالش همینه اگه بگیره خوبه در غیر اینصورت حتی متحمل ضرر هم ممکنه بش ...

سلام عزیزم تابلو فرش رو کجا میفروشن 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

عرض کردم مادرم نمیفروشن ولی توی اینستا زیاد دیدم به راحتی فروش میره

متوجه شدم 

اما گفتین فروشش خوبه میخواستم ببینم کجا میشه فروخت

متوجه شدم اما گفتین فروشش خوبه میخواستم ببینم کجا میشه فروخت

بله 

تو شهر ما یه گروه خانم هستن با هم تو یه کارگاه کار میکنن فروش قالی ها و تابلو فرش ها به عهده ی مسئول فروش هست

توی اینستا و تلگرام و کانال های شهری تبلیغ میکنن و میفروشن 

بله تو شهر ما یه گروه خانم هستن با هم تو یه کارگاه کار میکنن فروش قالی ها و تابلو فرش ها به عهده ی م ...

ممنون از راهنماییتون💚

اگه حوصله داری و آدم ریسک پذیری نیستی دنبال یه زندگی آرومی و از کار کردن با بچه ها لذت میبری معلمی بهترین گزینه برا توعه(هرچند سختی‌های خودش رو داره و یه سری چیزا رو میخواد مثل اعصاب قوی ) 

در غیر اینصورت کار خونگی 

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵