2777
2789

پف اش بخوابه ؟؟ این پرهای بینی خیلی اعصابم بهم ریخته 🚶 رفتم نوک بینی رو عمل کردم الان پرهام بزرگه ... به قول اون دخترع  من دیگه نمیکشممممممممم من دیگه نمیکشممممم. ۱۰ ام این ماه عمل کردم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم حداقل یه سال باید بگذره که ببینی دماغتو و کیف کنی خخخ

خااتواد سمی من فک میکنن روز بعد عمل باید با دماغ کوچیک و شسته رفته بیام خونه تو این ۱۰ روز سرویسم کردن اعتنادبنفسم ریدع شدع خدایی 🚶🚶😑😑😑😑

بعدیکسال من هنوز بینیم ورم داره میگن تا دوسال نتیجش معلوم نمیشه براهمین دکترم ترمیمی قبول نکرد😐💔

خدایی این گوشت بینی چی میخواد اخه از ما 😐 پر فیس و عفاده اشغاللللللل 🚶🚶 کلا  اسمشو نباید میدآشتن دماغ باید میگفتن ریه ، عشق اینو داره که فقط باد کنه قبل عمل یه جور بعد عملم اینجور ...⛏

خااتواد سمی من فک میکنن روز بعد عمل باید با دماغ کوچیک و شسته رفته بیام خونه تو این ۱۰ روز سرویسم کر ...

نه ولشون کن نمیدونن. شایدم پول خرج کردن بهشون فشار اومده 

یه چیز عادیه گلم تو دماغ گوشتی قشنگ یک سال الی دو سال  باید بگذره. شما اولین نفر نیستی که دماغتو عمل کردی همه این مشکلو داشتن 

تازه بعد از دو سه ماه که کلا چسبو باید برداری دماغت میشه قد گلابی تا کم کم هی تغییر شکل میده. نگران نباش و فقط صبر کن  

خدایی این گوشت بینی چی میخواد اخه از ما 😐 پر فیس و عفاده اشغاللللللل 🚶🚶 کلا اسمشو نباید میدآشتن ...

جدا از این چیزا خودت در کل راضی هستی؟

سخت نیست عمل؟

تنفس چطور

کاربری دو دوست.
جدا از این چیزا خودت در کل راضی هستی؟سخت نیست عمل؟تنفس چطور

ببین من الان ۵۰ به ۵۰ ام نمیدونم راضی هستم یا نه اینده مشخص میکنه  یه جور مث حس بلوِغه اول  بدفورم و هماهنگ نبودن اعضای صورت  و غیر قابل پیشگویی .تازه ۱۰ روزع عمل کردم .