بچه ها من یه خانواده شوهری دارم که خیلی اذیتم میکنن و دلم رو میشکونن بعد من میشینم برای مامان خودم درد و دل میکنم ولی تا میشینم درد و دل کنم برای مامانم هی بهم میگه وای حالم بهم خورد بس گفتی ولی پای حرفای خواهرم میشینه و قشنگ گوش میده و تازه نظر هم میده خیلی دلم گرفته شوهرمم ک اصلا پای حرفام نمیشینه دوست و کسیم ندارم من خیلی تنها و بی کسم به نظرتون کجا خودم رو خالی کنم؟؟
لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜 وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از این ناراحتم ک من شوهرم سنش کمه و خانوادش هم با این که وضعیت مالی خوبی دارن اما حتی هزارتومن هم کمکش نمیکنن اما نگاه هر پدر و مادری میکنم کاملا پشت بچشون هستن و همه جوره ازشون حمایت میکنم ما دوران عقد هستیم اینم بگم
یعنی کاملا جوری با شوهرم رفتم میکنن ک انگار پدر و مادر واقعیش نیستن و من رو که اصلا نمیخوان و همیشه با رفتار های بدشون به من بی احترامی و بی عزتی میکنن