2777
2789
عنوان

خانما

51 بازدید | 10 پست

مگه آدم دست خودشه برونگرا باشه یا درونگرا 

یکی بهم گفت آدمای درونگرا همشون چلفته و شل و ولن بی عرضه ان 

کار نمیکنن ، حرص بقیه ام در می آرن 

از موقع تا حالا یه حس بدی نسبت به خودم پیدا کردم

واقعا این شکلیه؟

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...
اونم یه احمق بودکه ادما رو با تیپ شخصیتی قضاوت کرد😂🤦🏻‍♀️

شما درونگرایی یا برونگرا؟

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برونگرا

بنظرت این چیزای اون دختره گفت مرتبطه با تیپ شخصیتمون؟

بنظرت این چیزای اون دختره گفت مرتبطه با تیپ شخصیتمون؟

منظورم

اینه که به همه درونگرا ها گفته اینارو

احمقه

چطور یه ادم میتونه بگه فلان دسته فلانن

پس احمق

شما تیپ شخصیتیت درونگراس، همین که هست

مهم انسانیته

توجه نکن به اون عقب مونده. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
منظورماینه که به همه درونگرا ها گفته اینارواحمقهچطور یه ادم میتونه بگه فلان دسته فلاننپس احمقشما تیپ ...

ممنون از نظرت عزیزم 

بخدا انقد دلم گرفت وقتی این حرفو زد 

معلوم از یه نفر دیگه حرصش دراومده 

به همه نسبتش داد

ممنون از نظرت عزیزم بخدا انقد دلم گرفت وقتی این حرفو زد معلوم از یه نفر دیگه حرصش دراومده به همه نسب ...

چندسالته؟ 

۱۸

عزیزم، تو این سن طبیعیه حساس باشین

اما در نهایت، سعی کن با ادم حسابیا باشی

و اینایی که میبینی رو خط بزنی 

بهشونم فکر نکن

میدونی عزیزم

یاد میگیری احمقا مثل علف هرزن، رشدشون متوقف نمیشه، فقط میتونی حذفشون کنی از زندگیت و بهشونم فکر نکنی. 

موفق باشی مادام جوان:) 

عزیزم، تو این سن طبیعیه حساس باشیناما در نهایت، سعی کن با ادم حسابیا باشیو اینایی که میبینی رو خط بز ...

درسته 

خیلی ممنونم 😊

شما هم موفق و موید باشید