2777
2789
عنوان

پدرومادرتون باهاتون درد دل میکنن

276 بازدید | 38 پست

ولی این صحبتا در این قالب باشه ک مثلامامانتون  از ویژگیهای بدپدرتون بگه مدام ک بخواد ذهنیت شمارو تغییر بده!!؟؟

واکنشم باید چطوری باشه؟؟مدام میخوان همدیگرو از چشم بچه هاشون بندازن 

مادرم درددل میکنه و همیشه میگم اشتباه فکر میکنی و زود قضاوت میکنی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بچگی همین بوده 

از بدی خانواده پدر و پدر هی گفته گفته گفته 

خانواده پدر حالا بعضیاشون بهم ضربه زدن برام قابل درکه 

اما از بدی پدر گفتم اصلا برام قابل درک نیست 

از آدمایی که این رفتار رو با بچشون دارن متنفرم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

☹️☹️☹️☹️☹️نمیخان بندازن فقط احتیاج ب همدرد دارن ک فقط تایید بشن شما میخای دلداری بدی هیچوقت ب بابات بد نگو فقط بگو ب خدا توکل کن یا بگو بسپار ب خدا یا امیدت ب خدا یا خودتو ناراحت نکن درست میشه یا مثلا شما اینقدسال  زندگی کردین بقیشم توکل ب خدا یااا ......

از بچگی همین بوده از بدی خانواده پدر و پدر هی گفته گفته گفته خانواده پدر حالا بعضیاشون بهم ضربه زدن ...

منم، واقعا حس بدی بهم‌میدن جفتشون...دیگ سکوت میکنم مقابلشون، انگار ک هیچی نمیشنوم

☹️☹️☹️☹️☹️نمیخان بندازن فقط احتیاج ب همدرد دارن ک فقط تایید بشن شما میخای دلداری بدی هیچوقت ب بابات ...

من دیگ حوصله ندارم جواب نمیدم، انگار نمیشنوم...

منم منم زندگی خودم ازهمه جهت عالیه همه جهت این نشکلات و خنگ بازیا و خرابکاریاشون زندگیمو نابود کرده

خوبه ک متاهلی...کمتر رفت وامد کن

منی ک مجردم و باید تحملشون کنم