الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه دیر نیست هیچوقت برای شروع تازه دیر نیست همه آدمای موفق با سن بیشتر از اینم شروع کردن بعضیا حتی تو ۵۰ سالگی حالا اسمشون یادم نیست ولی اون معروفا ۵۰ سالگی شروع کردن
این ادما کین که تصمیم بگیرن این دختر اشتباه کرده دیر کرده یا نه اگه چنین چیزی مسخره بود برای کنکور و ورود به دانشگاه هم محدودیت سنی میزاشتن
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
خودت کی که تصمیم بگیری اشتباه کرده یا نه خودت چه خری هستی که تصمیم بگیری اشتباه کرده یا نه چه گوهی ه ...
متوجه منظورتون نشدم
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍