2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورمه یه طرفش ماساژ بده من یه طرفش ورم بود انگار کج بود بینیم بعد هشت ماه ورمش رفت دل دل نکن من سوراخ ...

مال من اگه نره ضایع هست آخه ی پره قوس داره یکیش نذاره اینجور از روبرو هم بد میشه. کاش سوراخ نامتقارن بود. عمل بینی چهرتو قشنگ تر کرده؟؟ خیلی تاثیر داره؟ 

5روزه عمل کردم. یعنی ممکنه پره ها ورم باشه بعدش شکلش مث هم شه؟؟ استرس دارم کلی پول دادم

گرفتی مارو؟؟ تو تا شیشماه هر روز یه شکلیه بینیت من یه طرف بینیم بعد هشت نه ماه ورمش خوابید تا یکسال هنو نوکش ورم داره میام میزنمتا!! انقدر حرص نخور هرچی حیاس تر باشی بدتر میشه

گرفتی مارو؟؟ تو تا شیشماه هر روز یه شکلیه بینیت من یه طرف بینیم بعد هشت نه ماه ورمش خوابید تا یکسال ...

آره راست میگی. یکشنبه رفتم پیش دکتر بهش میگم ببینم اون چی میگه. نباید استرس بدم ب خودم 

مال من اگه نره ضایع هست آخه ی پره قوس داره یکیش نذاره اینجور از روبرو هم بد میشه. کاش سوراخ نامتقارن ...

میره نگران نباش نره هم دکتر کورتون تزریق میکنه درست میشه فقط ماساژ بده بعد اینکه گچ باز شد خود دکتر یادت میده رعایت کن که ورم دائمی نشه... اره خیلی تاثیر گذاشته رو صورتم من صورتم کوچیک و بیبی فیسه بعد یه دماغ گنده وسطش بود از روبه رو بد نبود زیاد ولی نیم رخ یه منقار عقاب بود خیلی قوز داشت خداروشکر عمل کردم هرچند دیر.. 

آره راست میگی. یکشنبه رفتم پیش دکتر بهش میگم ببینم اون چی میگه. نباید استرس بدم ب خودم

تو هنو گچ رو بینیته طبیعیه اون گچ فشار میاره یه طرف فرورفته دیده میشه گچ رو برداره  درست میشه کم کم عجله نکن بعد یکسال فرم نهایی بینیت مشخص. میشه اون موقع میتونی تصمیم بگیری که ایرادی داره یانه

میره نگران نباش نره هم دکتر کورتون تزریق میکنه درست میشه فقط ماساژ بده بعد اینکه گچ باز شد خود دکتر ...

دقیقا خواهرم بی بی فیس بود با بینی بزرگ وفتی عمل کرد تازه زیبایی چشم و دهن و صورت خودشو نشون داد چهرش خیلی قشنگ تر و عروسکی تر شد 

مال من اگه نره ضایع هست آخه ی پره قوس داره یکیش نذاره اینجور از روبرو هم بد میشه. کاش سوراخ نامتقارن ...

عزیزم یه خار میره تو دست ادم کلی ورم میکنه اینکه دیگه عمل جراحیه کلللل صورتت الان ورم داره نگران نباش اینجوری نمیمونه انشالله هرچی بگذره بهتر میشی