2777
2789

این سبک هم هست ولی جنسشو من نپسندیدم  وقتی تنم کردم احساس میکردم لباس خیس پوشیدم البته شاید به نظر من اینطوری بود

قوم شوهر مثل درخت كنار توالتن 🌵🌳 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایشون نشست 😈منه شوهر من نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساده باشه از مد نميفته  والا ما اهوازيم تا يه باد سرد مياد مردم تا كمر تو چكمه فرو ميرن😀 ...

دقیقا منم اهوازم

دیشب ابادان بودم کنزالمال؛کادووس مرکزی؛الماس

همش شنلی و از جلو باز بود

مد پالتوهای ضخیم رفته

بقول تو مگه ما چقدر سرما داریم  

حقیقت حرفاییه که تو بحث میشنوی
دقیقا منم اهوازم دیشب ابادان بودم کنزالمال؛کادووس مرکزی؛الماس همش شنلی و از جلو باز بود مد پالتوه ...

آره بابا نهايتا يك ماه سرما داريم نميصرفه لباساي خيلي ضخيم بگيري براي يك ماه

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍

عزیزم امسال همون طور که بچه ها گفتن چارخونه مده، و یقه های بزرگ، و رنگ چارخونه اکثر برند ها طوسی و یا سبز بود تو ترکیه، گرچه توجه داشته باش که در مثلا کت چارخونه رو اصلا با شلوار چارخونه ست نکن، شلوار تو اینموارد ساده باشه بهتره، لگ های ترکیب چرم و پارچه هم طرفدارها ی خودش رو داره