خانما من ۲۰ سالمه یه مدت کوتاه کمتر ازیک ماه با یکی از استاد های قبلانم صحبت میکردیم واسه آشنایی که بعد اگه اوکی بود بیان خاستگاری الان ۸ _۹روزه که ایشون انلاین نشدن و آخرین بار ک صحبت کردیم گفتن قلبشون درد گرفته الان چند روزه حس میکنم فوت شدن هی این حس میاد سراغم به نظرتون زنگ بزنم؟ بگم چی؟ که زشت نباشه ی هو نگه دختره آویزون بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زشت نیست ار یه طرف میترسم مرده باشه از طرفم میترسم زنگ بزنم زنده باشه بگه دختره چقدره آویزون منه
حس بدی گرفتم ازین غیب شدن
نمیخام بدبین بشی و تهمت بزنم به کسی
اما این مورد برای من چندسال قبل پیش اومد الکی یا میگفت مریضم یا گوشیم افتاد تو اب و ... بهانه اخرش شک کردم رفتم دنبالش و تحقیق کردم.فهمیدم نامرد بی صفت متاهله و وقتایی که میرفته سفر یا خونه بود و نمیتونست حرف بزنه این بهانه هارو میورد و گوشی مخفیش بود برای بیرون