2777
2789
عنوان

فروش طلا تورو خدا بیاین

308 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من 70 گرم طلا دارم میخواستم امروز بفروشم بذارم بانک دو ماه بعد وام بگیرم 

بنظرتون درسته کارم طلا هم این چند رو اومد پایین طلاهامم همشون نو یبارم استفاده نکردم  دوماه پیش خریدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواستم پولم بخوابونم بانک دو برابر بشه بدم زمین بخرم

ببین هرکار خودت دوست داری انجام بده هرکاری خوشحالت میکنه انجام بده آدم از یه ساعت بعدشم خبر نداره دوست داری بفروش خرج خودت کن برو مسافرت برو تفریح

اگه برای وامت لازمه بفروشه.اینجا هیچکی تو موقعیت تو نیست که بخواد برات تصمیم بگیره فقط یه چی همینطور ...

آخه اگه الان بفروشه،  پولش ، کمتر از اون پولی که داده خریده میشه.ضرر میکنه. یه کم صبر کنه بعر بفروشه

طلای نو خریدی یا درصدپایین

اگه نو بوده که اصلا سوددهی نداشته تا الان واست.دوماه دیگه احتمالأ طلا قیمتش بالا تر از اینه. اگه میفروختی‌ فوری زمین رو میخریدی اوکی بود ولی تا چند ماه دیگه 🤔

ببین چطور راحتی دیگه . خودت بهتر میتونی تصمیم بگیری

آخه اگه الان بفروشه، پولش ، کمتر از اون پولی که داده خریده میشه.ضرر میکنه. یه کم صبر کنه بعر بفروشه

دیگه با این اقتصاد داغون ما سود و ضرر دیگه چه معنی داره. خاله دوستم تو سوئد بازنشسته بانک شد سال ۹۷یا ۹۶ اومد ایران دیگه بقیه زندگیش رو اینجا باشه پیش بقیه خانوادش پول اورده بود خونه هم بخره میگفت بیچاره دیوونه شده بود میگفت دیروز مثلا اول یدونه شیر خریدم دو هزار دیروز گرفتم ۲۵۰۰ امروز دوباره همون ۲۷۰۰شده بود بعد خونه میرفت ببینه هر روز قیمتا تغییر میکرد میگفت اونجا قیمتا ده سال یبار یه تغییر کوچیکی میکنه نتونست بمونه بیخیال اینجا موندن شد برگشت رفت