2777
2789

واقعا دیگ دارم کم میارم هر روز باید ۷ بیدار شم ولی چون تا صب خوابم نمیبره عذاب میکشم 

و‌کلن در طول ۲۴ساعت شاید ۳ ۴ ساعت بخوابم و اینم بگم قرص خواب قوی مصرف میکنم ولی فایده نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اکثرا اینجورین من و خاهرمم گریه میکنیم بخدا لصلا خاب نداریم

هرشب بابونه دم کن بخور و پادکست گوش کن خیلی تاثیر داره

من باردارم باورکن درشبانه روز، سه ساعت نمیخابم

افسردگی گرفتم

سلام عزیزم اکثرا اینجورین من و خاهرمم گریه میکنیم بخدا لصلا خاب نداریمهرشب بابونه دم کن بخور و پادکس ...

ای بابا خوبه که... زیاد خوابیدن که خوب نیست...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

چه قرصی می خوری که اینقدر به درد نخوره؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

شاید باورت نشه هیچ وقتتتت احساس خستگی نمیکنم 😑

خب عیبش چیه؟!

نخواب و به کارهات برس... به مطالعه...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
به چی نیاز داری

به خواب نیاز دارم دیگ بدنم نیاز داره به استراحت ولی خب یجایی اون ته مه های مغزم خیلی زبون نفهمه خوابم نمیبره از اون ور کل فعالیت روزم رو تخت تاثیر میزاره   

شاید باورت نشه هیچ وقتتتت احساس خستگی نمیکنم 😑

منم خاهرم بهم گفت برو بدنتو خسته کن 

گفتم بابا من میرم سرکار بعدم میام بشور و بساب 

یبارم از، صبح تا عصر بیرون بودم فایده نداشت