2777
2789
عنوان

امروز یک پسره صدام زد

144 بازدید | 12 پست

داشتم بابچم ازمدرسش برمیگشتم  بچم یک لحظه ازبغل ماشیناردشد رفتیم اونور کوچه دیدم یک پسره ای هی صدام میزنه  اومده میگه بچت  ماشینموخط انداخته  منم هرچی گفتم  هیچی دست بچم نبوده که خط بندازه هی گفت بازیپ کاپشنش انداخته  مگه به این راحتی اصلا ماشین خط میفته اعصابموبهم ریخت

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎
چه چیزامگه زیپ کاپشنش چقدر تیزه

اصلا تیزنیست منم خیلی تعجب کردم  ولی اصرارداشت که بچم خط انداخته گفت تازه دوروزه ماشینشوخریده ماشینشم ازاین شاسی بلندابودفک کنم ایرانی نبود 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای بابااز بچه ت جلو چشمش میپرسیدی

پرسیدم گفت من نکردم بچم۷سالشه آخه اصلازورش به اینجورکارانمیرسه  هیچیم تودستش نبودکه بگم بااون کرده ازآخرم پسره برگشته میگه حداقل معذرتخاهی میکردی میبخشیدم گفتم براکاری که نکردم چراعذربخام

میگفتی باشه برو‌ پولیش بکش خطش پاک میشه

اصلا نمیدونم مگه ماشین به این راحتیاخط میفته بالاخره ماشین گوشه خیابون ممکنع هرچیزی بهش کشیده بشه آدم که نبایدبره جلوی همه روبگیره تهمت بزنه 

بنده خدا شاید ی پسر دیگه رو دیده اشتباه کردهچی بگم

نمیدونم ولی خیلی حالم بدشد بعدش کلی گریه کردم  آخه گفت دوست دخترم دیده پسره شماردشده یک چیزی کشیده ولی  دست پسرم هیچی نبود زیپ کاپشنم که خط نمیندازه

اصلا نمیدونم مگه ماشین به این راحتیاخط میفته بالاخره ماشین گوشه خیابون ممکنع هرچیزی بهش کشیده بشه آد ...

عزیزم روش جدید خفت گیری پول چاپیدنیه 

حواستون باشه همون موقع تهدید کن زنگ میزنی کلانتری بیاد صورت جلسه کنه عنوان تهمت افترا مزاحمت 

حتی شده به ظاهر 

عزیزم روش جدید خفت گیری پول چاپیدنیه حواستون باشه همون موقع تهدید کن زنگ میزنی کلانتری بیاد صورت جلس ...

تاحالابرام پیش نیومده بود نمیدونستم حالا خیلی میترسم بازبچموبخام ببرم مدرسه نیاداذیت کنه

تاحالابرام پیش نیومده بود نمیدونستم حالا خیلی میترسم بازبچموبخام ببرم مدرسه نیاداذیت کنه

😑بیاد اذیت کنه اولا تو محل عمومی هستی 

دوم کاری گفتم انجام بده 

سوم عزیزدلم اونا بایذ بترسن 😂با تهدیدت

😑بیاد اذیت کنه اولا تو محل عمومی هستی دوم کاری گفتم انجام بده سوم عزیزدلم اونا بایذ بترسن 😂با تهدی ...

ممنون خیلی فکرم مشغول بود نمیدونستم همچین آدماییم هستن