2777
2789
عنوان

گواهی نامه

253 بازدید | 23 پست

اونایی که استرسی بودن و الان تونستن رانندگی یادبگیرن بیان بگن اولا چحوری بودن درچه حدمبترسیدن مثلا امتحانش که میگن سرهنگ سخت گیرع

یکم قوت قلب بگیزم🤣

من بار اول استرس داشتم خیلی سعی میکردم دقیق رعایت کنم رد شدم

بار دوم اصلا انگار سرهنگو ندیدم خود خودم شدم قبولم شدم

تازه سرهنگه خیلی بداخلاق بود کلا تا اونموقع ک اونجا بودم یه سرباز و یه من قبول شدیم

من رانندگیم خوب بود زود یاد گرفتم 

ولی باسه امتحان انقد استرس گرفتم افسره خیلییی مهربون بود همه تعریفشو میکردرن 

ولی انقد استرس گرفتم به جای دنده دو زدم دنده عقب 😐

ولی دفعه دوم افسره به شدت سخت گیر بوددد همه از دستش عاصی بودن ولی انقد خوب رفتم بهم گف افرین تازه 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بار اول استرس داشتم خیلی سعی میکردم دقیق رعایت کنم رد شدمبار دوم اصلا انگار سرهنگو ندیدم خود خودم ...

پس تو زیاداسترسی نبودی من شوهرم اصرار دارع بگیرم ولی دستام میارزع پشت فرمان روم نمیشه بگم میترسم برم 

من یکشنبه امتحان شهری داشتم قبول شدم .افسر اصلا سخت نگرفت .فقط یه سرپایینی بود گفت حرکت کن .بغدش گفت برو دو و دوبل بزن .3دقیفه هم نشد

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

همون فوبیای سرهنگ دارم انکاری😂

نترس اصلن فک کن بابات کنارته،هر کار گفت اول فک کن ببین چه کاری ازت میخاد بعد به بهترین نحوی که بلدی انجام بده و قول میدم قبولی،بیشتر به استرس طرف نگا میکنن و تسلط رو خودش پس ریلکس باش و تمرین‌زیاد انجام بده 

همه دورم دارن جلو شوهرم خجالت میکشم

نبابا خجالت نداره  تا سه چهار بار رد شدن عادیه

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔