2777
2789
عنوان

کاش منم بلا گر میشدم

389 بازدید | 55 پست

وقتی میرم اینستا میبینم ی صفحه یهو تو ی سال انقدر فالور گرفته  روزی ده 15تومن و بیشتر درامد دارن  میگم کاش منم توانایی و شرایطشو داشتم مث اینا ی پیج میزدم ی شبه بارمو میبستم 😢😢😢😢😢

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا شوهرمو میزدم زیر بغلم باهاش قر میدادم یه شبه خر پول میشدم شرفم تو فامیل می‌رفت 🤣

بلاگری تو ایران رو میخواد مث سنگ پا هیچی نباید برات مهم باشی 

قشنگ اسکول بازی در بیاری پولدار شی

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

چرا امروز همه میخوان بلاگر شن والا هیچی نداره جز یه عده خاص اونم کلی زمان باید بگذره کلی فهش بخوری محتوای مزخرف بزاری زندگیت رو کل مردم ببینن ارزش نداره واقعا 

همون کسی که بیشتر از همه دوستش داری                          آخرش بهت یاد میده که دیگ هیچ وقت  کسی رو اونجوری دوست نداشته باشی ..🥀

ی اشنامون بلاگره تو سه سال بیا و ببین ازاین رو ب اون رو شده زندگیش خونه ماشین  خرید وسایل سالی یبار عوض کنه 

الانم دنبال خرید ویلا تو شمالن

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
حالم از پول مفت بى زحمت بهم ميخوره بلاگرا هم وقت خودشون رو هدر ميدن و هم وقت مردم رو

دقیقا 

همون کسی که بیشتر از همه دوستش داری                          آخرش بهت یاد میده که دیگ هیچ وقت  کسی رو اونجوری دوست نداشته باشی ..🥀