2777
2789
عنوان

ازدواج تو سن بالا

2202 بازدید | 158 پست

۳۳ سالمه لیسانس دارم قد و ظاهر خوب با سلیقه تر و فرز اجتماعی خوش مشرب مهربون و.... اینارو بقیه میگن شاغل بودم دو سالی هست کار نمیکنم و خودمو با کلاس و باشگاه سرگرم کردم از ۱۷ سالگی خواستگار خوب داشتم یه مدت خواهر برادر بزرگتر داشتم هرررررکی میومد ندیده نشناخته میگفتم نه بعد اوضاع مالی بابام به هم ریخت بازم همونجور بالای صد نفر رو من رد کردم شاید بشه گفت تو این ۲، ۳ سال با تعدادیشون حرف زدم و بازم به دلم ننشستن یکی دو نفر نشستن و دوباره کنسل شده. خیلی داغونم از تو هیچ کس نمیدونه تو دلم چی میگذره تمام دخترای فامیل و همسایه ازدواج کردن و من نمیدونم چرا زبونم نمیچرخه به یکی بگم بله تو شهر کوچیکی زندگی می‌کنیم و دخترای با شرایط من الان همه حداقل دو تا بچه دارن. کللللللی هم حرف شنیدم از این و اون حتی نزدیکانم ولی نخواستم از چاله بیفتم تو چاه و انتخاب سر سری بکنم ولی دیگه کم آوردم نمیدونم چیکار کنم بارها به خدا التماس کردم اصلا انگار با من خصومت شخصی داره میبینه و .... چیکار کنم به نظرتون؟؟؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه شرایطشو داری یه مدت از اون شهر برو . مثلا یک ماه . یکماه برو یه شهر دیگه یه جایی اجاره کن و زندگی کن بخدا وقتی برگردی انقدر حالت خوب میشه که نگو ‌ فقط به آرامش و تنهایی نیاز داری بنظرم

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

اولا سنت بالا نیست. بالا یعنی نزدیک پنجاه. حتی چهلم زیاد نیست.

دوما شما باید خودت دنبال همسر مناسب و مطابق با ویژگیهای مد نظرت باشی. به امید خواستگار سنتی خوب بشینی شاید هیچ وقت نیاد.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خب شما خودت جواب رد میدی چیکار خدا داری؟ چند جلسه برو مشاور ببین هدفت از زندگی چیه . معیار اصلیت چیه

به خدا خوبن ولی به دل من نمیشینن به خدا زبونم نمیچرخه بگم بله اصلا موندم چه خاکی بریزم سرم خانواده ام هم کلی باهام حرف میزنن ولی همون آش و همون کاسه 

جدا از شوخی یسوال دارم بی شوخی چجور میشه همه ی دخترا میگن کلی خواستگار خوب و همه چیز تموم داریم ولی ...

نه خیلیا میگن نداریم. در کل خواستگار سنتی زیاده ولی همه چی تموم نیستن اتفاقا بدن فقط اعتماد به نفسشون بالاس و همیشه دنبال خیلی بهتر از خودشونن.

منم خواستگار زیاد داشتم ولی همه ایراد داشتن و در نهایت به این نتیجه رسیدم که مرد خوب رو تو هوا میزنن و به خواستگاری سنتی نمیرسه و خودمم همین کارو کردم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
جدا از شوخی یسوال دارم بی شوخی چجور میشه همه ی دخترا میگن کلی خواستگار خوب و همه چیز تموم داریم ولی ...

هیچ کس همه چیز تموم نیست حتی خود ما. در ضمن تو شهرای کوچیک مثل شهر ما واقعیت داره واقعا برای دخترای خوب( منظورم خودم نیستما بگین از خودش تعریف میکنه) واقعا زیاد خواستگار میره