2777
2789
عنوان

نفرین زن حامله

2316 بازدید | 98 پست

الان دختر گلم کنارم خوابیده ۱۷ ماهیت دارم بی وقفه گریه میکنم ماه ۶ ماه ۷  و آخرین دفعه ماه نهم بارداریم بخاطره فتنه گری های مادرشوهرم  اینقدرررر از شوهرم کتک خوردم ۱۱ شب بیمارستان بستری شدم وبچم ۱۸۰۰ گرم به دنیا اومد خیلی ازاون زمان گذشته ولی هر موقع یادم یادم میاد گریه امونم نمیده سهرغزیب بودم فقط شوهرمو داشت بیمارستان ملاقاتی نداشتم  ...

خدا کی آه منو از مادرشوهرم میگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موندم چرا مادر شوهرا اینجوری ان 

مامان منم از دستش آرامش نداره 

هر بار میاد بعدش بابا مامانم میپرن بهم

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

مادر شوهرتو نفرین نکن

اون شوهر الدنگتو نفرین کن البته اونم نفرین کردن نداره عقل نداره

ادم عاقل زن حامله میزنه اصلا میزنه؟

من هرچی به پسرم بگم برو زنتو بزن خودش شعور نداره چکار کنه؟ بگم بنداز زیر ماشین خودتو باید بندازه؟

مامان دوتا گل پسر

خانمی الان که داری شیر میدی هم شیر گریه به بچه نده من همیشه فکرم رو منحرف میکنم که شیر غصه به بچه ند ...

چرا عزیزم ؟ مشکلی پیش میاد

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️