2777
2789

شوهرم پیش همه خوبه خوش اخلاقه به مامان بابای من که میرسه یه جوری قیافه میگیره دلم میخواد خفش کنم 

من شهر دوری زندگی میکنم خانوادم دیر به دیر میان وقتیم که میان سر رفتارای این مرد معذب میشن خیلی ناراحتشونم

هیچ بدی هم بهش نکردن از روز اول اینجوری بود خدا مادرشو لعنت کنه اون یادش میده خدا صد برابر سرش بیاره 

وای قفسه سینم درد گرفته انقدر غصه خوردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودش بگو ببین چی میگه، تهدیدش کن بگو از این به بعد پیش ننه بابات قیافه میگیرم، اگه شوهرت درست نشد، هرموقع مادرشوهرت اینا اومدن خونت شوهرت هم بود قشنگ قیافه بگیر تا ببینه آدم چه حالی میشه

باهاش صحبت کن اگ دیدی ادامه داره، باخانوادش همونطور باش ک بفهمه چقد حس بدیه

این کارو کردم کمی بهتر شد ولی نه اونجوری که دلم آروم بگیره منم عین خودش شدم خانوادش دیگه کم میان اینجا خوبشون میشه میخواستن بچشونو درست تربیت کنن

چیکار میکنه میشینه یه گوشه حرف نمیزنه یا میره تو اتاق همش ؟

یه ترکیبی از هردو اینا 

بعد مثلا بابام امشب بهش گفت بچه رو بگیر از رو مبل نیفته اهمیت نداد گفت بذار بیفته    

بچم یه سالشه 

یه ترکیبی از هردو اینا بعد مثلا بابام امشب بهش گفت بچه رو بگیر از رو مبل نیفته اهمیت نداد گفت بذار ب ...

شوهر منم همینه البته وقتی باجناقش هست 

میگه اون حرف نمیزنه منم دوست ندارم باش حرف بزنم 😐

انگار دوتا دشمنن 

ولی تو اگه با نصیحت شوهرت درست نشد دیگه مجبوری با تهدید کارتو راه بندازی 

بگو نه پیش خونوادت میام نه میزارم بچمو ببری 

اگرم اومدن خونمون یا میرم بیرون یا میرم تو اتاق در نمیام 

تا رفتارتو درست کنی

شوهر منم همینه البته وقتی باجناقش هست میگه اون حرف نمیزنه منم دوست ندارم باش حرف بزنم 😐انگار دوتا د ...

شوهر من یه شخصیت عصبی زورگو و پرخاشگر داره این چیزارو‌ بگم جنگ جهانی راه میفته

بابای من اینجوریه وقتی پدربزرگ ومادربزرگ مادریم میان با صدای بلند و عصبانی حرف میزنه. بچه هاشو دعوا میکنه که اونا زود پاشن برن میوه نمیخره و.... کلا تابلو بازی درمیاره همه ام فمیدن پیش اینااینجوریه البته پیش خاله ها داییامم همینطوره.  پیش فامیلای خودش حوریه مثلا امروز غامیلاش بیان انقد مهربونه انگار اون ادم دیروز نیس.  خیلی خیلی بده اینجوری مامانم خیلی تذکر داد و نشد عذاب میکشه مامانم. چون پدرومادرش بیشتر از یه روز نمیتونن بمونن

تاپیک من جای خالی کردن عقده کسی نیست اگه دلت پره سرما خالی نکن 

فقط میتونم بگم خداصبرت بده بابای منم همین بود تازه متلکم بهشون میکف

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
شوهر منم همینه البته وقتی باجناقش هست میگه اون حرف نمیزنه منم دوست ندارم باش حرف بزنم 😐انگار دوتا د ...

دقیقا شوهر منم همینه زورگو پرخشگر خودشیفته 

آقا من هی نصیحت کردم دیدم فایده نداره 

گفتم بزار رویمو عوض کنم 

چنان کولی بازی سر بعضی مسائل در اووردم اولش پشتشو میکرد قهر میکرد داد بیداد میکرد  منم گفتم ب درک تا صد سال هم قهر کنی از حرفم کوتاه نمیام بعد دیدم نه انگار وحشی بازیام جواب داد 😆😆 مجبور میشد گوش بده 

دیگه خیلی اذیتم کنه بش میگم ولت میکنم میرم یه جا که نفهمی کجا رفتم ارزو ب دل بچه هات بمونی نفهمی چه شکلین 

دلیل این کارمم این بود که نمیدونییی چقققدررر این منو عذاب داد دیگه کم مونده برم تیمارستان بستری بشم اینقدر داغونم کرد با این گندش منم زدم مدتیه سیم آخر 

به جان خودم اصلا ترسیده چیزی بم نمیگه 

دیگه سرم داد نمیزنه قهر کنه میدونه اگه قهر کرد ول میکنم میرم