2777
2789

دوستان من زیاد هم مذهبی نیستم ولی به نماز و قران و ائمه خیلی معتقدم و خیلی ترس از عقوبت الهی دارم.

خانواده شوهرم دائم الکفرن و عین نقل و نبات کفر میگن و مشرو.ب میخورن و توهین میکنن. اتفاقا گاهی اوقات سعی میکنن منو متقاعد کنن که این چیزا دروغه.

ولی من با تمام وجودم محبت اهل بیت رو دیدم تو زندگیم. موندم چطور کنار بیام.خیلی دارم اذیت میشم. تو جمعشون فقط سکوت میکنم . گاهی با خودم میگم ممکنه اینا خیلی مقبولتر از من باشن به درگاه خدا زیاد هم به خودم ننازم ولی بحثم اینه اذیت میشم از این مساله

من باشم جایی که اذیت میشم نمیرم

حتی اگر همسرم اصرار کنه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم اصلا اعتقادی به ائمه ندارم ولی  طبق  تربیت خاتوادگی که داشتم اهل مشروب خوردن وکفر گفتن به خدا نیستم. ولی اصلا ابدا  شخصیت های اعراب برام ارزشی ندارن.فقط خدا خدا خدا

خیلی آزار دهندست، مخصوصا این که می‌خوان افکار تورو هم عوض کنن😐 داداش موسی به دین خود عیسی به دین خود، به قول پیامبر شما واسه خودتون کافرید به ما چرا گیر میدید

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

سعی کن ایمانتو از دست ندی،زیاد باهاشون رفت و آمد کنید شما هم مثل اونا میشی شک نکن،هیچی مثل ایمان و محبت اهل بیت نیست،لطفاً کمتر ببینشون و اصلاً در مسائل دینی باهاشون جر و بحث نکن

نمیشه همسرم خیلی اهل رفت و آمده اگه مجبورش کنم قطع رابطه کنه رابطمون بد میشه

تو نرو

خودش بره

وقتی وصله ی یه حمع نیستی و اذیت میشی چه اصراریه خودتو اذیت کنی؟

اگرم نمیتونی نری،بیخیال باش هرچی گفتن بگو درست میگید

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
کاری نمیتونی کنی سعی تفاوت‌ها رو بپذیری اینجور مسائل رو قبل از ازدواج باید بهش فکر کرد الان فقط چشم ...

قبل ازدواج باهاش صحبت کردم گفت هرکی به دینش اصلا راجع بهش فکر نکن. ولی الان میبینم که واقعا دروغه که میگن کاری به کار هم نداریم . تفاوتها واقعا تاثیر میذارن

وای وقیقا منم اینجوریم. دیشب خیلی گریه کردم به خدا گله کردم

من گاهی فک میکنم این جزای منه که ناشکری کردم و نمازام یکی در میون شد دارم عذاب میشم اینجوری

وسط این جمع!!

اینجور وقتا این تیکه اهنگ حبیب تو ذهنم پلی میشه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی
چگونه رقص کند ماهی زلال پرست 

🥲

رو خانواده شون شاید نتونی تاثیر زیااد بزاری اما تاثیر عادی از اخلاق و رفتار تو و طی مرور زمان میبینن و اوناهم بالاخره چشم و گوششون حق رو میبینه تقصیر خودشونه اگه قبولش نمیکنن

سعی کن اروم اروم رو همسرت تاثیر بزاری

منم پدرشوهرم فقط خدا خالی قبول داشت نمازم نمیخوند بجه هاش همه بینماز بودن و ائمه رو دکون دستگاه میدونستن

الان بعد ۳سال از عقدم ک یه ساله خونه خودمونیم شوهرم برای غدیر و نیمه شعبان به لطف خدا و اهل بیت اطعام میکنه 

چون من کم کم قشنگی های حرف اهل بیت رو بهش گفتم

انقد تحقیق کردم و با محبت صحبت کردم بی نماز بودنش رو اصلاح کرد

با رفتارم جذبشون کردم ، مادرشوهرم نصف چادری مانتویی بود الان بیشتر چادری تر شده و داره جوانب حیا بیشتر رعایت میکنه

تو میتونی اثر بزاری در عین حال برای رسیدنشون به حقیقت دعا هم بکن