2777
2789
عنوان

مژه هام سوخت جواب بدید لطفا

330 بازدید | 4 پست

من برای لیفت مژه  رفتم یک جایی که بار اولم بود ...

مواد مای لمینیشن هم از خودم داشتم بردم گفتم با همین مواد لیفت کن ... چون بهترین برند همینه 

اونم کلا کز داد و پیچ خورد و فک کنم سوخت مژه هام 

من زیاد لیفت میکنم اما بار اولی بود. ک این جوری شد 

بهش گفتم سوخته مژه هام زیر بار نرفت 

گفت من تایم همون ۲۰ دقیقه گذاشتم ....

نمی‌دونم شاید مواد از خودم بود زیاد گذاشت .به هر حال مشکل اینه که این کار خیلی راحته مهم مواده تو لیفت ... دستمزدش رو ندادم چون سوخت مژه هام ..و اصلا یک حال بدی داشتم اون شب که نگو  چون خیلی تو  ذوقم خورد ...

بعد هی زنگ  میزنه  و پیله است من ج ندادم تا اینکه دیشب بعد دو هفته گفتم خرابکاری کردی سوزوندی مغلطه هم می‌کنی دستمزد برای کار درست میدن.و کلی بد بیراه بهم گفت که تو دنبال جای مفتی حروم خور و فقیر شدی که پول نمیدی ....

و منم گفتم فقیر تویی که برای چندرغاز دستمزد اینقدر پیله ای. و با دستای چلاقت مژه هامو خراب کردی و موادم رو حروم کردی و خسارت زدی ... 

در کل خیلی از این آدم حالم بده با اینکه آشنام بود و من از روی معرفت رفتم پیشش وگرنه دوست و آشنا داشتم که برای اینکار اصلا ممکن بود پول نگیرن

در میاد ازش نمیتونی شکایت کنی ؟

نمی‌دونم آخرش دیدم خیلی پول پول می‌کنه تهدیدش کردم گفتم نه مدرک داری نه کارت بهداشت ببین چیکارت میکنم ....  برای من این بده که دروغگویه، دید مژه هام سوخت و کز خورد و راضی نیستم و قسمت مهمش مواد بود که حروم کرد بعد هنوز کوتاه نمیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا خوبه تو پولشو ندادی افرین بهت 

من امروز رفتم لیفت ..خودمو دیدم شوکه شدم ولی منه احمق پولشو حساب کردم 

مژه هام خییلی زشت شده قشنگ چسبیده به پلکم وقتی اومدم خونه فرخوردگیش بیشتر شد و اونقدر توهم پیچیده که افتضاااااحححح

هم بالا هم پایین زنیکه اشغال بلد نبود ....

میشه بگی چیکار کردی درست شدن؟؟؟؟

حالا خوبه تو پولشو ندادی افرین بهت من امروز رفتم لیفت ..خودمو دیدم شوکه شدم ولی منه احمق پولشو حساب ...

هیچ راهی ندارع.... من یک ماه و نیم صبر کردم روغن سیاه دونه زدم ....و اینکه باید حتما بری دوباره لیفت کنی  بعد دوماه ولی به طرف بگو مژه هات، رو سوزوندن.... و تایم مکث ده دقیقه بذاره به جای بیست دقیقه