2777
2789
پنیر و تخم مرغ مثال بود؟ترکیب جالبی نیس حس میکنم😅این خارجی بود نمیدونم چی چیه ولی واقن عالیه طعمش

اخه مردم همه چیو باهم تست میکنن

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

نه خیلی بوش تند بود مزشم یجوری بودما با شیر درست نمیکردیم میریختیم تو آب‌جوش هیچیم قاطیش نمیکردیم

اره یکمی بو میخک تندش کرده.با شیر و عسل امتحان کن دیگ همه اوکی دادن خودمم خاستم مطمن شم امتحان کنم😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه مردم همه چیو باهم تست میکنن

اون ک ار ..ولی اینو ک گفتی یاد همکلاسی دبستانم افتادم اومد تو کلاس نشس جلوم تخم مرغو و پنیرو گزاش رو هم گوجه خیارم چید روش .بعدم خورد بعد من بالا اوردم زنگ زدن اومدن دنبالم.این قضیه مال ۱۰ سال پیشه.ولی همیشه تو ذهنمه الان شما گفتی یادش افتادم ی جوری شدم😅💔

اره یکمی بو میخک تندش کرده.با شیر و عسل امتحان کن دیگ همه اوکی دادن خودمم خاستم مطمن شم امتحان کنم😂

من تو عمرم لب ب شیر نزدم😅

اون چای ماسلام دادیم داداشم برد برای همکاراش سرکار درست کنن بخورن

دیگه نداریمش 😁

از ما چرا شیرین نیس پس

اگه نیست بریز.

چای ماسالا مخلوط ادویه هاست خیلی ترکیب خاصی نداره ممکنه یه جا شیرخشک بریزن و یه جا نریزن که خودت با شیر درستش کنی. یا توی مواد اولیه اش شیرینی باشه یا نه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من تو عمرم لب ب شیر نزدم😅اون چای ماسلام دادیم داداشم برد برای همکاراش سرکار درست کنن بخورندیگه ندار ...

مث آبجی کوچیکمی..عب نداره دوباره بگیر شاید ب لطفش از شیرم خوشت اومد ریسک کن🤣

چایی ماسالا فقط باشیر عالیه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اگه نیست بریز.چای ماسالا مخلوط ادویه هاست خیلی ترکیب خاصی نداره ممکنه یه جا شیرخشک بریزن و یه جا نری ...

اره .برا همین از ما شیرین نیس .خیلیا گفتن از اونا شیرینه .باز بعضیا میگفتن ن شیرین نیس ..دقیقن اصن در پاکتشو وا میکنم چن ثانیه نفسمو حبس میکنم .بو میخک و زنجبیل میزنه بیرون واس ی لحظه متنفر میشم ازش