2777
2789
عنوان

جلو پسره سوتی زشتی دادم😭😭😭

667 بازدید | 27 پست

بحث کردیم گفتم من مازوخیسم ندارم که بخوام هی باتو حرف بزنم

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک میکردم نهایتا اینه که ادم اعصاب خودش خورد کنه

نمیدونستم منظورش مسایل .... باشه😭😭

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

مازوخیسم یعنی خودآزاری و مازوخیست یعنی خودآزارو ماوخیست ها در روابط جنسی دوست دارن آزار ببینن و اینج ...

من فکر نمیکردم خودآزاری جنسی باشه

فکر میکردم یعنی اجازه بدی کسی روانتو بهم بریزه و اذیتت کنه

من فکر نمیکردم خودآزاری جنسی باشهفکر میکردم یعنی اجازه بدی کسی روانتو بهم بریزه و اذیتت کنه

وای منم همین تصور رو داشتم دقیقا 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

مازوخیسم یعنی کسی که خود ازاری داره

تو هرمسئله ایی میشه

معنیش فقط جنسی نیست

همه چیز و جنسی نبینید لطفا

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!