من ب غذا فقط ی ذره زردچوبه میزنم در این حد بی مزه میخورم 😁😁
اوه پس تو یباره بی نمک میخوری
من ی هفته میکس شده میخوردم.دو روزه دیگ نرم له میکنم میخورم
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
ی قرص زردچوبه هست واسه ورم بینی کورکمکس بود اسمش ب نظرت خوبه بخورم؟؟ اناهیل میخورم
ب من فقط اناهیل داد ک میخورم
دارو واسه اینک عفونت نگیرم و سرماخوردگی هم داد ک بعد ک گچو باز کرد گفت فقط اناهیل بخور
آب کرفس آب سیب آب هویج. انبه اینا خ خوبه واسه ورم بخور
آب کرفس بگیر قاتی آب سیب کن بخور.عالیه واسه ورم
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
اوه پس تو یباره بی نمک میخوریمن ی هفته میکس شده میخوردم.دو روزه دیگ نرم له میکنم میخورم
امروز ظهر برنج نرم تر شده بود توش مرغ ریش کردم با زرشک و کشمش. ب نظرت هنوز زوده واسه این غذاها چون ی هفته نشده بعد عملم یا هنوز میکس شده و سوپی بخورم؟؟
ب من فقط اناهیل داد ک میخورمدارو واسه اینک عفونت نگیرم و سرماخوردگی هم داد ک بعد ک گچو باز کرد گفت ف ...
روزی ی لیوان آب کرفس و آب هویج قاطی میکنم میخورم اگه بیشتر از ی لیوان بخورم آب کرفس ضرر نداره؟؟ خیلیا اینجا گفتن دکتر گفته بعد گچ قرص اناهیل بخورن پس چرا ب من دکتر گفت همون روز بخورم
امروز ظهر برنج نرم تر شده بود توش مرغ ریش کردم با زرشک و کشمش. ب نظرت هنوز زوده واسه این غذاها چون ی ...
ن خوبه.فقط زیاد دندون نزن.نرم قورت بده
منم روزای آخر گچ کته ای میخوردم .سفت نباشه خوبه
روزی ی لیوان آب کرفس و آب هویج قاطی میکنم میخورم اگه بیشتر از ی لیوان بخورم آب کرفس ضرر نداره؟؟ خیلی ...
اب کرفس زیادی فشارخون میندازه لاغرم میکنه.من این همه نمیخورم
من از بعد عمل ۸ساعت یبار دادم اناهیل میخورم گفت ادامه بده
زنگش بزن مجدد بپرس فعلا باید بخوری ک ورمو بگیره