2777
2789

درس نمیدن فک کنم

فقط امتحان میگیرن ،قبول بشی مدرک میدن

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من، میدونم چون اونجا درس میخونم🥲💔

عهههههههه توروخدا وایسا ازت چن تا سوال بپرسم🥲🥲🥲

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
درس نمیدن فک کنمفقط امتحان میگیرن ،قبول بشی مدرک میدن

ن عزیزم راجب امتحان سوال داشتم

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
من، میدونم چون اونجا درس میخونم🥲💔

عزیزم من ی کتاب و میخوام دی امتحان بدم ریاضی 

حالا بلد نیستم درحد 3 4 بگیرم فووووووقش 

میخواستم بدونم با مستمر 20 میتونم تک ماده بزنم؟

نه نمیشه تک ماده باید بالای۸یا۷بشی گلم

💔🥲 هعی خداا 

من تا اول راهنمایی خواندم ۶سالع میگذره الان بخام ثبت نام کنم باید این ۶سال رو بخونم؟؟

والا اطلاع ندارم اینطوری عزیزم