2777
2789
عنوان

زندگی چقدر مزخرف بی رحم هست

190 بازدید | 21 پست

یه روز خوش ندیدم خسته ام خسته چرا مشکلات ام تمومی نداره درست نمیشه نمیدونم کدوم دردم رو بکشم واقعا حالا میگن بهشت و جهنم هم هست فکر کن از این زندگی خراب شده حالا بری تو جهنم هم عذاب بکشی ای کاش اصلا وجودنداشتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر جهنم دردش کمتر از اینجاس

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بنظر جهنم دردش کمتر از اینجاس

اینجا دردها کوتاه و کم‌دوامند

قیامت خودش ۵۰هزار ساله و بعضی‌ها تا ابد جهنمی‌اند

پس قابل مقایسه نیست

اینجا فرصت جبران هست ولی اونجا نیست

اما اگر اینجا از خودمون حساب بکشیم حساب آخرت آسانه

اره واقعا خوبه ادم از اینده خبر نداره وگرنه سکته رو میزنه

دقیقااا بنظرم در حال زندگی کردن بهتره

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بعضی وقتا به خدا میگم بسه دیگه جهنم این دنیاست رو دیدم ببرم اون دنیا جهنم اونجاهم ببینم 

اصلا اگه وجود داشته باشه

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
ناامیدی از رحمت خدا بزرگترین گناههشما وقتی ایمان و عمل صالح داری از آخرت نترس آیه‌ی قرآنه

امید الکی همش عذابه 

من تنها درصورتی دوباره به خدا ایمان میارم که اونایی که منو به این روز انداختن تو همین دنیا مثل من عذاب ابدی بکشن

بعضی وقتا به خدا میگم بسه دیگه جهنم این دنیاست رو دیدم ببرم اون دنیا جهنم اونجاهم ببینم اصلا اگه وجو ...

اره واقعا خسته ام اصلا این همه بدبختی مشکلات باعث میشه که ادم ادم خوبی نباشه خودش هم یادش نباشه واقعا خیلی زندگی مزخرفی هست نمیدونم کی مشکلات ما هم تموم میشه ونفس راحت میکشیم

من تنها درصورتی دوباره به خدا ایمان میارم که اونایی که منو به این روز انداختن تو همین دنیا مثل من عذ ...

عزیزم من صدقه میدم دعا میکنم هر کاری میکنم ولی گره کارم باز نمیشه 💔