2777
2789

من دخترم ۴ روزه تب داره بعد روز اول حالش خیلی اوکی بود

روز دوم حتی تبش اومد پایین اما از دیروز علائمش بیشتر شد

عطسه هاش شروع شد تبش دوباره رفت بالا الانم همش بی حاله و بی اشتها و گوش درد داره

بردم دکتر ازمایش دادیم آزمایشش خوب بود و عفونت نداشت

کسی تجربه مشابه داشته؟

خیلی نگرانم😰😰😰😰😰😰😰😰

نمی تونید دوباره ببریدش دکتر؟

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ویروسه جدیده،چون دختر منم گوش درد شدید،تب بالا و سرفه داشت

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

حالاعلموزیرسوال نمی‌برم چون ویروس جدیداومده ....ولی یه همسایه داشتیم میگفت کم به دخترت نگاه کن بعضی وقتهاپدرومادرازرودوست داشتن ناخواسته بچه روچشم یزننن شب قرآنوبیارکناربالشتش یه پول رودورسروبه موهاش بمال بعدبزار‌کنارقرآن صبح بده به یه بنده خدایی ...ببرحموم تراس حیاطی کسی نبینه تخم مرع بزارزیرپای راستش فشاربده بشکنه ایشالاه شفای خیرمیگیره

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
من خیلی حساسم دو بار بردم دکتر ازمایش شوهرم باهام دعوا میکنه که تو همش بچه رو‌میبری دکتر

ان شاءالله که حال شون خوب بشه

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓