2777
2789
عنوان

مورچه

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 32 پست
از این دستگاه ها هم گرفتن که با امواج دور می کنه ولی فایده نداشت

واقعا این دستگاه جواب نداد؟ آخه من سفارش دادم خونم همش سوسک فاضلاب داره صد رحمت به مورچه  

من هر روز بیش از پیش به این راز پی میبرم که تو خلق شده ای برای من تا زیباترین زندگی را برایم بسازی. دوستت دارم
ما که قرنیز سنگی هست اسم سم هم نمیدونم چه مارکیه والا از سم فروشی گرفتم سم مخصوص مورچه شبیه شیشه پاک ...

نمی دونم به خدا فقط اینکه خیلی بده . ی بار من کیسه شکلات رو گذاشته بودم زیر مبل خونه خودم چند ماه پیش یهو صبح اومدم برم اداره دیدم ی خط سیاه رو سرامیکه رفتم جلو وایییییی دیدم شونصد تا مورچه دارن رژه میرن . منم که ترسو ول کردم رفتم اداره . اصلا نمی دونید چه صحنه ای بود . زنگ زدم مامانم گفتم وقت کردی ی سر برو خونه من چون کلید خونه منو داره . مامانم رفته بود ظخر اومدم دیدم تا کیسه شکلات ها رو سوراخ کرده مورچه اصلا ی وضعی بود . ولی همون ی بار بود . دیگه ندیدم

پسرم همه زندگیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا این دستگاه جواب نداد؟ آخه من سفارش دادم خونم همش سوسک فاضلاب داره صد رحمت به مورچه   &nbs ...

واییییی سوسک رو که نگو. مایع قهرمان بریز تو چاه . خداروشکر من خونم اصلا سوسک نداره 

پسرم همه زندگیم
ما که قرنیز سنگی هست اسم سم هم نمیدونم چه مارکیه والا از سم فروشی گرفتم سم مخصوص مورچه شبیه شیشه پاک ...

ببین خانومی منم دقیقا مشکل شمارا داشتم وقتی می شستم از سرودستم مورچه بالا می رفت اینجا مشورت کردم یک خانومی گفت سم کامن بزن رفتم از داروخونه هفتم خریدم مثل شیشه پاکن همه جا زدم زیزفرش روپله ها و...الان بعد دوماه هنوز از مورچه خبری نیست حتما یک امتحان بکن راستی سم اسپری قوطیش سیاه رنگ بود واسه شماهم سیاه بود

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
واییییی سوسک رو که نگو. مایع قهرمان بریز تو چاه . خداروشکر من خونم اصلا سوسک نداره 

امیدوارم که جواب بده

من هر روز بیش از پیش به این راز پی میبرم که تو خلق شده ای برای من تا زیباترین زندگی را برایم بسازی. دوستت دارم
ببین خانومی منم دقیقا مشکل شمارا داشتم وقتی می شستم از سرودستم مورچه بالا می رفت اینجا مشورت کردم یک ...

آره سیاه بود فقط اسمش نمیدونم چی بود.از هر جا میزدم مسیر حرکت عوض میکردن از یه جا دیگه میرفتن

نمی دونم به خدا فقط اینکه خیلی بده . ی بار من کیسه شکلات رو گذاشته بودم زیر مبل خونه خودم چند ماه پی ...

ببین من سم کامن زدم واسه شماهم پیشنهاد می کنم هرجایی که فکرش را می کنی احتمال مورچه داشته باشه را اسپری کنید با این سم من جواب گرفتم هنوز بعد دوماه مورچه ندیدم انشالله شماهم جواب می گیرین

آره سیاه بود فقط اسمش نمیدونم چی بود.از هر جا میزدم مسیر حرکت عوض میکردن از یه جا دیگه میرفتن

این که من می گم خیلی بوداره من خودم چون بیرون از خونه نرفتم خیلی سخت مریض شدم مورچه ها که همون موقع فاتحه اش خونده شده 

باید همون موقع که می زنید یکی دوساعت از خونه برید بیرون بعد که بوش رفت نه خطری نداره

منظورم اثرشه برا بعدا مثلا چیزی زمین بیفته بچه ها بردارن بخورن.من دو تا بچه کوچیک دارگ

منظورم اثرشه برا بعدا مثلا چیزی زمین بیفته بچه ها بردارن بخورن.من دو تا بچه کوچیک دارگ

نه فکر نکنم چون اون اسپری هست بعدشم شمااون را توی گوشه های اتاق وزیزفرش یامبل می زنید فکرنکنم اونقدر در دسترس بچه ها باشه بعدم همون موقع که از داروخونه می خواستین بخرین ازشون سوال کنید قطعا اونها جواب های بهتری می دن انشالله مورچه های خونتون دیگه خونتون نیاد😆😆😆