2777
2789
عنوان

انقده هوس آبگوشت کردم که حد نداره ولی گوشت کیلویی خدا تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 63 پست

کیلو هفصده

نیم کیلو بخر سیصد و پنجاه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چند صد نفرین که چندین کیلو گوشت میخواد یه آبگوشت ؟ 🫤🫤🫤

عزیزم گوشت کیلویی 500،600

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
یه مقدار گوشت بگیر نیم کیلو بگیر با استخوان

اجی اینجا چربی رو هم با همون قیمت میدن

بااستخون هم باز همون قیمت

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدا از کسایی که همچین بلایی سر ملت اوردن نمیتونن گوشت بخرن نگذره.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
تاپیک تعطیل شد😐نتونستم جواب بدم عزیزم تا چشم بر هم بزنی میگذره😘

خدا از دهنت بشنوه🥲😁🥰

یلدایِ مهربونم😌❤🧡💛

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

اکه تهرانی تره بار میارن گوسفندی کیلویی 330ولی باید زود اسم بنویسی کع بهت برسه

نه خوزستانم

ولی چقدر مناسبه

چه ساعتی باید بریم

عزیزم گوشت کیلویی 500،600

حتما باید یک ککیلو باشه برای دو سه نفر ؟ 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️