2777
2789

نشون میده با یکی تو رابطست و طرف شهرستانه و بابام بهش گفته اومدی خبر بده فدات، و بدتر اینکه مامانم دیده و حالش خوب نیست،

بابام قبلا هم اینکارو کرده بود و الان درگیر مشکله و انگار کم توان شده از اون نظر...

مامانم به برادرم گفته ولی نظرش اینه که مهم نیست

ولی خب این چتا چی میگه بنظرتون؟؟

و چه راه حلی پیشنهاد میدین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم منم دیشب تو سرچ گوشی بابام کانال صیغه یابی دیدم

لعنت به این کانالها، داداشم گفته اینو از تو همین کانال صیغه یابی پیدا کرده و الان  چت کردن و معلومه همو میبینن 😑

لعنت به این کانالها، داداشم گفته اینو از تو همین کانال صیغه یابی پیدا کرده و الان چت کردن و معلومه ...

واقعا لعنت ولی این فقط دیده کاری نکرده

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

مامانت نباید به تو میگفت اصلا به تو و برادرت مربوط نیست در اصلراه حل خاصیم نداره البته تو کاره ای نی ...

خب منم راه حل میخام مامانم خیلی حساسه چرا نگه خب مشکل خونوادگیه و نمیخام بریزه تو خودش

تا جای ممکن شما و برادرت دخالت نکنید زن و شوهر بهتر میدونن خودشون چطور مشکلشونو حل کنن...این باباها ...

قطعا به بچه ها ربط داره چون بیشترین تاثیر رو بعد از زندگی زنش روی اونا میذاره، هم مالی هم روانی و اعصاب! ولی خب کاری هم نمیشه کرد.. 

تا جای ممکن شما و برادرت دخالت نکنید زن و شوهر بهتر میدونن خودشون چطور مشکلشونو حل کنن...این باباها ...

از بس نسل قدیم ندید بدید بودن همش از گور گوشی بلند میشه وگرنه این چیزا واسه پسر ۱۶ ساله هم جذابیت نداره 

خب منم راه حل میخام مامانم خیلی حساسه چرا نگه خب مشکل خونوادگیه و نمیخام بریزه تو خودش

نباید بگه چون رابطه زناشویی فارغ از روابط والدین و فرزنده بچه نباید فکرش مشغول این چیزا بشه 

گفتم که عزیزم راه حل خاصی نداره بشینه حرف بزنه اگه راه حل داشت که انقد خیانت نبود

قطعا به بچه ها ربط داره چون بیشترین تاثیر رو بعد از زندگی زنش روی اونا میذاره، هم مالی هم روانی و اع ...

همون دیگه از دست اونا کاری برنمیاد...

این وسط اگه طرف مادروبگیرن باباهه دشمنشون میشه اگه طرف پدرو بگیرن مادر دشمن میشع....

البته من خودم از نعمت پدر محروم بودم و شاید نتونم کامل درک کنم ولی حتی تصورش حالمو بد میکنه😢😢 فقط خدالعنت کنه چنین زنای خونه خراب کونو و البته مرد هم این وسط تقصیر کاره که دارع با دستای خودش زن و بچشو نابود میکنه...

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤